Honor 10 Lite modelinde ekran parlaklığı nasıl ayarlanır? - Haberler - indir.com

Honor 10 Lite modelinde ekran parlaklığı nasıl ayarlanır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-08 19:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefonlara dair en iyi durumlardan biri akıllı cihazınızda her şeyi dilediğiniz gibi özelleştirebiliyor olmanızdır. Aynı şey Honor 10 Lite adlı akıllı cihaz için de geçerlidir. Cihazınızda bir takım değişiklikler yapmak istiyorsanız, telefonun ayarlar kısmında vakit geçirmeniz yeterli ve istediğiniz içerikleri kolaylıkla değiştirebiliyorsunuz. Burada yer alan birçok seçeneği kullanarak çeşitli değişiklikler yapabilirsiniz. Kendi zevkinize göre değiştireceğiniz şeylerden biri de ekran parlaklığıdır. Honor 10 Lite'da ekran parlaklığını nasıl ayarlayacağınızı göstereceğiz.

Honor 10 Lite'da ekran parlaklığını ayarlamak

Akıllı cep telefonunuzdaki ekranın çok parlak olduğunu fark ederseniz bu durumu değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda, Otomatik parlaklık seçeneğini açabilir ve o anda bulunduğunuz ortamdaki ışık seviyesine bağlı olarak bu parlaklık seviyesi otomatik olarak değişir. Akıllı cihazların yüksek parlaklıkla kullanılması zaman zaman kullanıcıların göz sağlığına zarar verebilir. Bu nedenle parlaklık ayarlarını yakından takip etmekte fayda vardır. Akıllı cihazınızı ekran parlaklık ayarlarını yapmak için aşağıdaki adımları takip edin.

Honor 10 Lite Türkiye pazarında satışta!Honor 10 Lite Türkiye pazarında satışta!
  • Telefonunuzdaki Ayarlar uygulamasını açın
  • Şimdi Ekran ve parlaklık öğesine dokunun
  • Parlaklığı isteğe göre ayarlamak için sağa veya sola hareket ettirebileceğiniz kaydırıcıyı bulacaksınız.
  • Daha önce de belirttiğimiz gibi, Otomatik parlaklığı etkinleştirebilirsiniz. Bunu yapmak için “Otomatik” in yanındaki düğmeye dokunmanız yeterlidir.

Ayrıca, ekranın üstünden aşağı doğru kaydırarak parlaklık seviyesini de değiştirebilirsiniz. Bunu yaptığınızda, parlaklık kaydırıcısı görünür ve sola veya sağa sürükleyebilirsiniz. Ekran parlaklığı için yapacağınız işlemler bu kadardır. Akıllı telefonunuzdaki parlaklık seviyesini düşürmek pili biraz daha uzun götürebilir.


Honor 10 Lite Resmi Olarak TanıtıldıHonor 10 Lite Resmi Olarak Tanıtıldı
Bu hafta A101'de uygun fiyata Honor 10 Lite varBu hafta A101'de uygun fiyata Honor 10 Lite var
Honor 10 Lite Segment Devi Özçekim Kamerasıyla Sadece 1399 TL'ye A101'de!Honor 10 Lite Segment Devi Özçekim Kamerasıyla Sadece 1399 TL'ye A101'de!

PAYLAŞ