Honor 10 dünya çapında satış rekorları kırıyor - Haberler - indir.com

Honor 10 dünya çapında satış rekorları kırıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-13 12:40:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mayıs ayından itibaren satışı başlayan ve teknoloji pazarında yerini almayı başaran Hoonor 10, Avrupa ve Asya pazarlarında ciddi bir satış rakamına ulaşmış durumda. Şu ana kadar toplamda 3 milyon adet Honor 10 satılmış durumda. 2 ay gibi kısa bir süre için gayet güzel ve yüksek rakam. Şirketin yüzünü güldüren bir rakam olarak kayda geçiyor. Geliri çok yüksek olmayan ancak performansı yüksek akıllı cihaz kullanmak isteyen kişilere kaliteli ürün sunan firma, 2018 yılının ilk yarısında %150 gibi bir oranla büyümeye ulaşmış durumda. İngiltere'de firmanın satışları %200 oranına ulaşmış durumda. Ayrıca İspanya'da ise tam 5 katına çıkmış durumda. Firma Honor 10 modelini piyasaya sürdükten sonra Rusya'da Apple'ı 3.'lüğe çekmeyi başarırken kendisi 2. sırada yerini almış durumda. Samsung ise hala liderlik konumunu korumaya devam ediyor.

Çin'in en büyük markası olmayı başardı

Tüm bu güzel gelişmelerin yanı sıra Honor, 2018'in ilk yarısında Hindistan'daki en hızlı büyüyen marka olduğu gerçeğini de unutulmaması gerektiğinin altını çizmek istiyorum. Hindistan'da satış rakamlarını 3'e katlamayı başaran firma, kendi pazarı olan Çin'de ise alanının en büyük markası olmayı başardı. Bu rakamlar firmanın yüzünü güldürmeyi başarırken rakiplerinin moralini doğrusu bozuyor.

Honor'un hedefleri ve planları ileriye dönük

Firmanın hedefleri ise bunlarla sınırlı değil. Kendine asıl belirlediği bir hedef var. Honor, önümüzdeki 5 yıl içerisinde mobilin en büyük 3 markasından bir tanesi olmak için çalışıyor. 2023 yılına geldiğimiz zaman ise büyük bir marka ve kendinden bahsettiren bir marka olmayı hedeflemiş durumda. Şayet bu hedefine ulaşır ve başarılı olursa ana şirketleri olan Huawei'nin akıllı telefon pazarındaki yerini güçlendirecek ve Samsung'u geride bırakıp birincilik koltuğuna oturma hayaline kavuşmuş olacaklar.





PAYLAŞ