Honda'nın minik, elektrikli otomobili gözüktü! - Haberler - indir.com

Honda'nın minik, elektrikli otomobili gözüktü!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-23 10:30:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Honda'nın küçük elektrikli otomobili ilk kez kendini gösterdi. Japon üretici tarafından ilk kez 2017 yılında görücüye çıkan Honda Urban EV konsepti adım adım gerçek oluyor. 2019'un ikinci yarısında üretim görecek aracın prototipi kendini gösterdi.

Honda'nın retro tasarımlı elektrikli otomobil konsepti, 2017 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yoğun ilgi görmüş ve pek çok kişi aracın üretim bandına çıkacağı tarihi sormaya başladı. Bu duruma daha fazla sessiz kalamayan Japon üreticiler, sevilen konseptten izler taşıyan üretim versiyonunun 2019 yılında tanıtılacağını açıkladı. Honda müşterilerine verdiği sözü tutacak gibi gözüküyor. Zira adım adım hayata geçirilen bu küçük otomobilin ilk prototiplerinden bir tanesi kameralar tarafından objektiflere yakalandı.

Canlı yayın esnasında elektrikli uçak yapacağım diyen Elon Musk, uyuşturucu içtiCanlı yayın esnasında elektrikli uçak yapacağım diyen Elon Musk, uyuşturucu içti

Ayna yok, kamera var!

Konsept modelde görmüş olduğumuz gömmeli kapı kolları olsa da yerleri değişmiş gözüküyor. Yeni aracın arka kapı kolları pek çok yeni otomobilde gördüğümüz şekilde C sütununa gizlenmiş. Prototipteki LED farlar konsepttekine benzese de, arka taraftaki ışıklandırma grubunun yapısında farklılıklar gözüküyor. Ayrıca yan aynalar yerine kullanılan kameralar, içerideki dijital dikiz aynası da üretim versiyonuna birebir geçmiş. Konsoldaki büyük bilgi-eğlence ekranı da varlığını sürdüren kalıcı detayların arasında.

Japon üreticiler Honda Urban EV'in teknik özellikleri konusunda şu anlık sessiz kalıyorlar. Bu konuda bildiklerimiz yalnızca sızıntılar ve konseptlerden ibaret. Sızıntıların birisi ise otomobilin 250 ile 350 kilometre arasında bir menzile sahip olacağı. Honda Urban EV'in üretimine 2019'un ikinci yarısında başlanması bekleniyor.


Google'dan elektrik araç sahiplerine büyük kolaylık geliyor!Google'dan elektrik araç sahiplerine büyük kolaylık geliyor!
Yerli elektrikli otomobil gün yüzüne çıktıYerli elektrikli otomobil gün yüzüne çıktı
Volkswagen Elektrikli Otomobil Fabrikası AçıyorVolkswagen Elektrikli Otomobil Fabrikası Açıyor

PAYLAŞ