HomePod Kodlarında iPhone 8 Detayları Gözüktü - Haberler - indir.com

HomePod Kodlarında iPhone 8 Detayları Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-02 11:40:04
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın geçtiğimiz günlerde bilgileri ve özellikleri hakkında haberini yaptığımız yeni kablosuz hoparlörü HomePod hakkında bazı ilginç haberler ortaya çıktı. İfade edilenlere göre bu yeni kablosuz hoparlör ortaya çıkışı ile beraber iPhone 8 serisinin detayları hakkında bir haber sahibide oldu. Ortaya çıkanlara göre Steve Troughton-Smith adlı bir geliştirici HomePod cihazının yazılımında yer alan kodlar arasında iPhone 8'in özelliklerine dair yeni bilgileri keşfetti. Daha önceki benzer iddialarıda onaylayan Smith, iPhone 8 hakkındaki ilk bilginin cihazın kızılötesi sensöre sahip bir ön kamera ile geleceğini ifade ediyor. Diğer yandan bu kamera bir yüz tanıma sistemine sahip olarak geleceğini ifade etti.

Apple'ın güvenlik sistemi olan parmak izi tarayıcısı Touch ID'nin yerine kullanılması beklenen yüz tanıma teknolojisinin ise 3D algılama gibi bazı yeteneklere sahip olacağı ifade ediliyor. FaceDetect olarak isimlendirilen bu kodların BiometricKit'in içinde yer alacağınıda ifade eden yazılımcı Smith, yeni iPhone 8 modelinin D22 yada Pearl kod adlarına sahip olacağını iddia ediyor. HomePod cihazının yazılım detaylarında sadece bunlar değil iPhone 8 hakkında bazı detaylar daha bulunuyor. Bu noktada cihazın çerçevesiz ekran tasarımına sahip olacağı gözükürken, ekran çerçeve kalınlığının 4 mm olacağı ifade ediliyor.

Yeni iPhone 8 serisinde kullanılması beklenen OLED ekran serisi ile cihazların daha gerçekçi ve canlı renkler sunacağı ifade ediliyor. 5.8 inç büyüklük ile bir süredir gelmesi beklenen modelin iPhone Pro olarakda isimlendirilebileceği beklentiler arasında yer alıyor. A11 Fusion işlemcisine sahip olması beklenen iPhone 8'in yurt dışı fiyatı olarak 1100 dolar fiyat etiketine sahip olması beklenir. Cihaz hakkındaki resmi detaylara ise Eylül ayındaki tanıtım ile ulaşabileceğiz.





PAYLAŞ