HoloLens 2 Mozilla’nın özel karma gerçeklik tarayıcısını destekleyecek - Haberler - indir.com

HoloLens 2 Mozilla’nın özel karma gerçeklik tarayıcısını destekleyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-25 16:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Microsoft’un büyük umutlar bağladığı Microsoft Hololens projesinin ikinci versiyonu 2019 Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtıldı. İşte Hololens 2 ile ilgili yeni gelişmeler. 

Microsoft Hololens 2 Hakkında Bazı Detaylar 

Microsoft HoloLens ile 'Holografik Gelecek' (Video)Microsoft HoloLens ile 'Holografik Gelecek' (Video)

Hololens 2 ile birlikte bu yeni sistem ile uyumlu olan uygulamalar da tanıtılırken en çok dikkat çeken uygulama Mozilla tarafından geliştirilmiş olan karma gerçeklik internet tarayıcısı oldu.

Hololens 2 ile Firefox Reality deneyimi!

Firefox reality olarak adlandırılan bu yeni teknoloji Hololens 2 ile birlikte kullanılabilecek. Mevcut özellik ile birlikte artırılmış gerçeklik materyallerinin web ortamında daha fazla ve etkin bir şekilde kullanılması sağlanacağı gibi mevcut yenilik kullanıcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. 

Windows 10 ve HoloLens'e 3B Modelleme Desteği Geliyor!

Henüz prototipi hazır

Şu anda sadece prototip aşamasında olan yeni teknolojinin önümüzdeki aylar itibariyle testlere başlayacağı ve Hololens 2 ile birlikte web erişiminin sorunsuz bir şekilde sağlanacak söyleniyor. Fakat bu konudaki açıklamalarda oldukça temkinli olunduğu gibi net tarih verilmemesi dikkat çekti. Fakat şimdiden yeni cihaz için ön sipariş dönemi başlatılmış durumda.

Hololens hakkında

Bir nevi arttırılmış gerçeklik teknoloji olan hololens, Microsoft tarafından geliştiriliyor. Windows 10 ile entegreli bir şekilde çalışan sistem, temelde bir gözlük. Holografik bir yansıtıcı olarak çalışan hololens sistemi, 3 boyutlu olarak görüntülemeyi sağlıyor. Sesli komut alabildiği gibi farklı işlevlere sahip. 

Microsoft HoloLens Geliştirici Setinin Detayları Belli Oldu 


Microsoft Hololens Ön Siparişe Çıktı!Microsoft Hololens Ön Siparişe Çıktı!

PAYLAŞ