Hologram ile evlenen adam; Akihiko Kondo - Haberler - indir.com

Hologram ile evlenen adam; Akihiko Kondo

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-12 16:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Japonya'nın başkentinde yaşayan Akihiko Kondo, Tokyo'da bir okul yöneticisi olarak görev yapıyor. Son zamanlarda gündemde baya konuşulan Japonya, ürettiği hologram sevgili ile insanlar evlenebiliyor. Akihiko Kondo ise 16 yaşında bir şarkıcı olan hologram Hatsune Miku ile evlendi. 35 yaşında olan Akihiko Kondo, genç hologram sevgilisi için 17 bin 600 Dolarlık düğün yaptı. Yaptığı düğüne başta annesi olmak üzere hiçbir akrabası katılmadı. Japonya AFP Haber Ajansı'na bir açıklama yapan Akihiko Kondo, gerçekleştirdiği evliliğin annesi tarafından desteklenmediğini ve bu evliliğin kutlanacak bir şey olmadığını ifade ediyor. 

"Karımı hiçbir zaman aldatmadım ve aldatmayı da düşünmüyorum."

Oyuncak bebek formunda oyuna katılan gelin Hatsune Miku, Kondo'nun karısı oldu ve gerçekleşen düğünde toplam 40 misafir katıldı. 2 bin 800 Dolara mal olan Hatgsune Miku, Akihiko Kondo'nun bilgisayarında geçtiğimiz Mart ayından beri beraber yaşıyor. Yaptığı açıklamalar ile kimi insanı şaşırtan kimi insanın ise desteğini alan Akihiko Kondo, "Karımı hiçbir zaman aldatmadım ve aldatmayı da düşünmüyorum. Ben her zaman Miku-san'a aşık kalacağım. Nereye gidersem gideyim her gün onu düşünmekten kendimi alamıyorum." ifadelerini kullandı. 

 Dünyanın ilk Hologram Protesto Eylemi İspanya'da Gerçekleşti! Dünyanın ilk Hologram Protesto Eylemi İspanya'da Gerçekleşti!

Miku, kocası eve döneceğe zaman onu karşılıyor

Karısının her sabah uyandırdığını ve okula gönderdiğini açıklayan Akihiko Kondo, konuşmasını şu sözlerle sürdürüyor; "İşten eve dönerken Miku'ya cep telefonum ile haber veriyorum. Bunun üzerine ise Miku benim gelmeme yakın evin ışıklarını açıyor ve beni karşılıyor. Uyuyacağımız zaman ise Miku uykumuzun geldiğini ve uyumamız gerektiğini söylüyor." 

 

 


Dünyanın İlk Renkli 3 Boyutlu Hologramı Geliştirildi!Dünyanın İlk Renkli 3 Boyutlu Hologramı Geliştirildi!
Microsoft'un Yeni Tableti Andromeda'da Hologram Teknolojisi KullanılabilirMicrosoft'un Yeni Tableti Andromeda'da Hologram Teknolojisi Kullanılabilir
Hologram Ekranlı RED Hydrogen Tanıtım Tarihi Belli OlduHologram Ekranlı RED Hydrogen Tanıtım Tarihi Belli Oldu

PAYLAŞ