Hollywood'un Devleri Sanal Gerçeklik İçin Bir Araya Geliyor - Haberler - indir.com

Hollywood'un Devleri Sanal Gerçeklik İçin Bir Araya Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-08 12:30:26
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Son zamanların en popüler teknolojik çalışması olan sanal gerçeklik görselleri pek çok kişinin ilgi alanına girmektedir. Teknolojinin de ilerlemesiyle birlikte sanal gerçeklik için yapılan çalışmalar etkileyiciliğini artırmakta. Hoolywood'un devleri de bugünlerde sanal gerçeklik için bir araya gelmeye hazırlanıyorlar. Teknoloji, sinema ve oyun dünyasının önde gelen firmaları sanal gerçeklik için bir araya gelmeye hazırlanıyorlar.

VR On The Lot

Sanal gerçekliği geliştirmek ve farklılıklar getirmek için sinema, oyun ve teknoloji dünyasının önde gelen firmaları VR On The Lot Konferasında buluşacaklar. Sanal gerçeklik cihazlarının geliştirilmesi için ellerinden gelen gayreti göstermeye çalışacak olan firmalar son yıllarda heyecan verici teknolojilerin başında sanal gerçekliğin geldiğini bilmektedirler. İzleyicilere daha keyifli ve gerçekçi sanal gerçeklik sunmak için ellerinden geleni yapacak olan firmalar sanal gerçeklik cihazlarını da bu amaç doğrultusunda kullanmayı hedeflemektedirler.

Sinema dünyasındaki sanal gerçekçilik

Sanal gerçekliğin her alanda kullanılmasının ardından sinema dünyasında da çokça kullanılır hale geldi. Sinemanın sanal gerçeklikle olan ilgisinin farkına varan VT Society sanal gerçeklik geliştiricileri ve sinema dünyasını bir araya getirmek istedi. Alanında uzman kişilerin bir araya getirilmesi için VR Society konferansının düzenlenmesi kararlaştırıldı. Konferans 13-14 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olup ev sahipliğini Hollywood'ta bulunan Paramount Pictures stüdyoları yapacaktır. Ayrıca bu konferansa 20th Century FOx, Warner Bros, NBCUniversal, Walt Disney Studios, Sony Entertainment ve Dream Works gibi Hollwood'un önemli sinem stüdyoları da katılacak olup bu konferans tüm devleri bir araya getiriyor. Bu konferansta devler bir araya gelirken firmalar da sanal gerçeklik ürünlerini sergilemeye fırsat bulacaklardır. Aynı zamanda teknoloji ve içerikleri sergilenirken, sinemada sanal gerçeklik nasıl kurgulanır ve en iyi hale getirilir, bunlar konuşulacaktır. Konferansa Hollywood'un dev stüdyolarından başka Intel, AMD, HP, HTC, Technicolor, Epic Games, Dolby gibi oyun ve teknoloji dünyasının önemli isimleri de katılacaktır. Konferansta konuşma yapacak olan katılımcılar arasında X-Men filminin yönetmeni Bryan Singer de olacaktır. Açılış konuşmasını ise The Martian'ın yönetmeni ve Oscar ödüllü efekt uzmanı olan Robert Stromberg tarafından yapılacaktır.






İlgili uygulamalar

PAYLAŞ