Hobaa, Bill Gates Android'e Geçti! - Haberler - indir.com

Hobaa, Bill Gates Android'e Geçti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-26 10:20:26
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Microsoft'un kurucusu Bill Gates önceleri Windows Phone işletim sistemli bir telefon kullanıyordu ama anlaşılan o ki Windows Phone'da rahat olamayan Gates, rahatlığı Android'de bulmuş olacak ki Android'e geçti.

Önceleri Bill Gates'in evinde Apple cihaz kullanımının yasaklandığı ile ilgili haberler duruyorduk. Ailesini Microsoft cihazlarını kullanmaya teşvik eden Gates, yakın bir zaman içerisinde Fox News'e verdiği röportajda Android'e geçtiğini söyledi.

Uzunca bir süredir tüm ailesini Windows Phone kullanmaları için zorlayan, Microsoft ürünlerine teşvik eden Gates, 24 Eylül 2017'de Fox News'e ypatığı röportajında "çok sayıda Microsoft yazılımı olan bir Android telefona geçtim" dedi.

Röportajından anladığımız kadarıyla sanıyoruz ki artık Microsoft mağazalarında satışa çıkan Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition kullanan Gates Microsoft inadından dolaylı yoldan vazgeçmiş.

Bill Gates'in Android tarafına geçmesi Apple için takındığı tutumunu değiştirmemiş olacağını gösteriyor. Anlaşılan o ki uzun yıllar boyunca Apple ile Microsoft'un birbirine karşı tutumu değişmeyecek.

Bill Gates'in Fox News'e verdiği röportajı İngilizce olarak aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ