Hızlı Şarjlı Asus VivoBook 14 Duyuruldu - Haberler - indir.com

Hızlı Şarjlı Asus VivoBook 14 Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-28 19:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Asus’un şık ve güçlü bilgisayar serisi olan VivoBook modellerine yeni bir üye daha eklendi. Şirket resmi olarak VivoBook 14 X420 modelini duyurdu. Özellikle dizüstü bilgisayar tarafından akla gelen ilk isimlerden olan Asus, oyuncu odaklı güçlü performansa sahip modeller haricinde orta segment performansa sahip şık ve hafif modellerini de sunmaya devam ediyor. Şimdi ise hem performans hem de şıklığı bir araya getiren VivoBook srisinin en yeni üyesi resmi olarak tanıtıldı. Şuan için sadece Tayvan pazarına giriş yapacak modelin ilerleyen dönemlerde diğer pazarlar için de satışta olması bekleniyor. VivoBook 14 modeli tasarım noktasında dikkatleri çekmeyi başarıyor. 5.77 mm’lik kalınlığa sahip çerçevesiz NanoEdge bir ekrana sahip model %87’lik ekran gövde oranı sunuyor.

VivoBook 14 Teknik Detaylar

Asus ilk ChromeBook'u duyurdu!Asus ilk ChromeBook'u duyurdu!

Serinin en kompakt ve şık tasarıma sahip olan yeni VivoBook 14 modeli 322.3 x 210 x 17.7 mm’lik boyutlar ile toplamda 1.4 kilogramlık bir ağırlığa sahip durumda. ErgoLift menteşe sistemine sahip olan model özellikle kolay taşınabilirliği ve ergonomik yapısı ile dikkatleri çekiyor. 14 inçlik ekrana sahip cihaz Full HD bir ekran sunarken 8.nesil Intel Core i7 işlemcisinden gücünü alıyor. Diğer yandan modelde 512 GB’lık bir SSD bulunuyor. Windows Hello özelliği de barındıran model de güvenlik seçeneği olarak parmak izi sensörü de bulunuyor.

Ayrıca VivoBook 14 sahip olduğu yüksek hızlı şarj teknolojisi ile dikkatleri çekiyor. Buna göre Asus modelin %60 şarj oranına 49 dakikalık bir sürede çıkabileceğini ifade ediyor. Modelin satış fiyatı belli olmazken önümüzdeki dönemlerde cihazın satış fiyatı ile beraber hangi bölgelerde satışta olacağı belli olacaktır. Orta segment bir performans sergileyebilecek model arayan ve hafifliği ön plana tutan kullanıcıysanız bu cihazı tercih edebilirsiniz.


Asus Zenfone Max M2 ve Max Pro M2 Ortaya ÇıktıAsus Zenfone Max M2 ve Max Pro M2 Ortaya Çıktı
Asus Zenfone 5Z, Android Pie GüncellemesiAsus Zenfone 5Z, Android Pie Güncellemesi
Asus, çerçevesiz VivoBook 14'ü tanıttıAsus, çerçevesiz VivoBook 14'ü tanıttı

PAYLAŞ