Hızlı Okuma Oyunu Reading Arena, iOS için Yayınlandı - Haberler - indir.com

Hızlı Okuma Oyunu Reading Arena, iOS için Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Uygulama

Tüm okuma tutkunları için geliştirilen ve alanında uluslararası bir üne sahip olan hızlı okuma uygulamasının en son uyarlaması olarak karşımıza çıkan Reading Arena, iOS platformunda yayınlanarak kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Okuma tutkunları için özel olarak geliştirilen Uluslararası üne sahip ve yılın uygulaması seçilen Reading Arena oyununda jokerlerinizi akıllıca değerlendirerek en iyi sıralamayı yakalayabilir, Facebook ve Game Center'daki arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınız ile aynı ortamdaysanız aynı iPad üzerinden Split-Screen-Modu'nda karşılıklı oynayabilirsiniz. Daha dikkatli ve hızlı olan puanları kapar ve rakibini mağlup eder.

Reading Arena

HeKu IT şirket kurucusu ve yöneticisi Ronny Hecker " uygulamamız hızlı okuma'nın yakalamış olduğu büyük başarı üzerine ve fanlarımızın da istekleri doğrultusunda arkadaşların karşılıklı olarak mücadele edebilecekleri, yılın uygulamasını yapmaya karar verdik. Reading Arena kendinizi bir hızlı okuma yarışmasında değerlendirebilmeniz için harika bir oyundur" diye belirtti.

Zihin egzersizleri yapmanızı ve kendinizi test etmenizi sağlayan Reading Arena iOS uygulamasını sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ