Hikayesi İle Büyüleyen En İyi Açık Dünya Oyunları - Haberler - indir.com

Hikayesi İle Büyüleyen En İyi Açık Dünya Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-20 14:56:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Son zamanlarda bilgisayar oyunculuğu tarafından birbirinden iddialı yapımlar görüyoruz. Özellikle konsolların özel olarak kullanıcılarına sunmuş olduğu oyunlar hikayeleri ile oyuncuları büyülemeye devam ediyor. 2018 yılı ile beraber piyasada yer alan en iyi hikayeye sahip açık dünya oyunlarını sizlere derledik. Listede yer alan 3 oyun sadece hikayeleri ile değil sahip oldukları açık dünya yapısı ve etkileyici grafikleri ile de dikkat çekmeye devam ediyorlar. Gelin şimdi söz konusu bu oyunlara göz atalım.

En İyi Açık Dünya Oyunları 2018

Red Dead Redemption 2

PUBG Oyuncu Kaybetmeye Devam EdiyorPUBG Oyuncu Kaybetmeye Devam Ediyor

Listenin başı olmassa olmaz olan Red Dead Redemption 2 diyebiliriz. Henüz geçtiğimiz ay çıkışını yapan bu yeni oyun şuan için sadece PS4 konsoluna özel olarak geliyor. Oyun dünyasının rekortmen ve başarılı ismi GTA 5 yapımcısı olan Rockstar Games’e ait olan bu açık dünya oyunu Red Dead Redemption 2’de Arthur Morgan ve Dutch çetesinin serüvenini işliyoruz. İlk oyundan farklı olarak grafik tarafında bir hayli geliştirilen bu oyun hikaye tarafında ise devam niteliğini taşıyor.

Oyun sadece grafikleri ile değil yer alan detayları ile de dikkat çekmeyi başarıyor. GTA 5’in sunmuş olduğu detaylar bir hayli dikkat çekerken Rockstar Games ekibi yine bu yeni oyunun da başarılı bir işe imza atmış durumda. Her saniye kendine bağlamaya devam eden bu oyun gerek grafikleri gerekse atmosferi ile oyuncuları büyülemeye devam ediyor.

Assassin’s Creed Odyssey

Baştan aşağı yenilenen oyun sistemi ve oyun yapısı yeni Odyssey ile buluşuyor. Geçtiğimiz yılın başarılı oyunu olan Assassin’s Creed Origins sonrasında yepyeni içeriklere sahip olarak Odyssey serisini görüyoruz. Uzun süreli rol yapma yapısına sahip olan yeni Assassin’s Creed Odyssey oyunu gerek ana karakteri gerekse hikayesi ile önemli yenilikler içeriyor. Bu yeni oyunda karakterin yetenek ağacının daha da geniş bir yelpaze de görüyoruz. Birçok yeni yetenek getirilen oyunda savaşlar esnasında bu yetenekleri aktif etmek mümkün oluyor.

Açık dünya yapısına sahip olan başarılı Assassin’s Creed Odyssey oyununu her oyun severin deneyimlemesini önerebiliriz.

Marvel’s Spider-Man

Yine konsol oyuncularının beklediği bir oyun olan Spider-Man açık dünya yapısına sahip olarak geliyor. Sony’nin geliştirmiş olduğu bu yeni oyun Marvel tarihinin en popüler karakterlerinden birisini işliyor. Arkham serisi ile oyuncuları kendine bağlayan bu seride şimdi ise farklı dövüş stilleri, savaş mekanikleri ve akıcılığı ile Spider-Man’da buluşuyor. Şehirde açık dünya yapısına sahip olan bu oyun milyonlarca PS4 kullanıcısı tarafından oynanıyor.  Oyun film ve çizgi romanlardan ayrı bir tarafta ilerliyor ve senaryo tamamen baştan kurgulanıyor.

Hızlı ve dinamik bir dövüş sistemine sahip olan Spider Man oyunun da karakteri kontrol etmek bir hayli eğlenceli oluyor. Yetenek ağacı ile beraber 27 farklı kostümün de yer aldığı oyun farklı yetenekler ve kostüm entegresi ile oldukça eğlenceli yapıya sahip bir süper kahraman oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Şehirde dolaşırken binadan bir başka binaya ağ ile tutunmak ve uzun mesafeleri hızlı bir şekilde katetmek mümkün oluyor. Oyunda yetenekleriniz doğru zamanda ve doğru şekilde kullanmanız gerekiyor.

En fazla tercih edilen açık dünya yapısına sahip oyunlar 2018’de bu şekilde karşımıza çıkıyor.


Yılın Oyunları İçin 2018 Adayları Belli OlduYılın Oyunları İçin 2018 Adayları Belli Oldu
Epic Games, küçük hayranının kostümünü oyuna ekliyor!Epic Games, küçük hayranının kostümünü oyuna ekliyor!
PUBG İçin Müjde, Oyundaki Tüm Hatalar GideriliyorPUBG İçin Müjde, Oyundaki Tüm Hatalar Gideriliyor

PAYLAŞ