Hiç Bilinmeyen Para Kazanma Yolları - Haberler - indir.com

Hiç Bilinmeyen Para Kazanma Yolları

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-14 09:03:02
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Hayatınızda paraya sahip olmak için onu  kazanmak için kolay yolları araştırdığınızda farklı birçok yöntem bulabiliyorsunuz.

Para insanların temel ihtiyaçlarından biri haline geldi. Özellikle bu yıllarda ekonomik sebeplerden dolayı da insanların paraya duydukları ihtiyaçlar kat kat arttı. Paraya ilgi duyulmayan yıllar sanırım çok çok eskilerde kaldı. Edith Wharton'un bir sözü paranın herkes için önemli bir nokta olduğunu yansıtır nitelikte. Edith Wharton " Parayı düşünmemenin tek yolu, bol paraya sahip olmaktır." Evet bu söz biraz maddiyatçı bir söz olsa da gerçeklerler pekişen bir söz olmaktadır. Bizler ise elimizdeki imkanları değerlendirerek kolay para kazanma tekniklerini geliştirebiliriz.

* İnternette Kolay Para Kazanmanın Yolları

1- Podcast Blog Açmak

Podcast uygulamasını Iphone kullanıcısı iseniz mutlaka görmüşsünüzdür. Bu uygulama ses ve görüntü kayıtlarından oluşan yayınlar olmaktadır. Bu yayınlarda dinleyici değilse eğer siz yayın yapan taraf olursanız para kazanmaya başlamışsınız demektir. Zaman geçtikçe dinleyici kitlenizde artarsa bu size maddi anlamda büyük katkılar sağlayabilir.

2- VİOP'ta İşlem Yapmak

VİOP'ta Forex gibi bir yatırım piyasası diyebiliriz. Ancak belirtelim ki getirisi olduğu kadar riskte taşıyan bir para kazanma yöntemidir.

3- Instagram Fenomeni Olmak

Instagram'da bilindik biriyseniz ve takipçi sayınız gün geçtikçe artıyorsa markaların size reklam yapmak için para karşılığı tanıtım yapmanızı istemeleri yakındır.

4- İnternetten Yeteneklerinizi Satmak

Günlük hayatta eğer çizim, animasyonlar üretme, ilginç video içerikleri bulma, logo, afiş bulma gibi yetenekleriniz var ise bunları internette satabilir ve para kazanabilirsiniz.

5- Sanal Asistanlık Yapmak

Asistanlık her iş adamı ve üst seviyede çalışan insanların ihtiyaç duyduğu bir alandır. Şimdi ise artık her şeyin internet üzerinden hallolduğu bir çağdayız. Sizlerde internet üzerinden gerekli siteler ile iletişime geçebilir sanal asistanlık yapabilirsiniz.

6- Airbnb ile Kiraya Veren Taraf Olmak

Airbnb, uygun kiraya sahip olan evleri bulmanızı sağlayan bir platformdur. Yazlık ev yada daire kiralama imkanınız var ise kiraya verip para kazanabilirsiniz.

7- Sadece Belli Bir Alana Yönelik Blog Açmak

Blog yazıları yazarak açmış olduğunuz Blog sayfasından, reklamlardan gelir elde edebilirsiniz.  Ancak genel bir blog köşesi değil de sadece bir konuya yönelik blog açarsanız sizin için daha kazançlı olabilir.

8- Uygulama İndirmek

Telefonunuzun arka planında çalışan uygulamalar, onlıne yapmış olduğunuz aktiviteleri takip eder. Bu programlar sizi aramalarınızı kaydederek, herhangi bir sayfada size ayakkabı gibi farklı siteleri gösterir.

9- Şirket İsmi ve Slogan Sunmak

Şirketlerin kurmuş oldukları bazı sayfalarda yaratıcı slogan ve şirket isimleri sunarak para kazanabilirsiniz.

10- Domain Alıp Satmak

Marka olmaya uygun isimleri daha önceleri satın almışsanız bu platformda onları satabilirsiniz.

* Gerçek Hayatta Kolay Para Kazanmanın Yolları

-  Böcek Yetiştiriciliği

Böceklere ilaç sanayisinde, tıpta ihtiyaç olunabiliyor. İpek böceğinin kıymetli olduğunu, çekirgenin bile farklı bölgelerde yenildiğini duymuşsunuzdur. Bu yüzden böcek yetiştirerek satışlar yapabilirsiniz.

- Şarkı Yazmak

Güzel besteler yapıp, insanın ruhuna dokunan şarkılar yazıyorsanız, yazdığınız parçayı başkasına satabilirsiniz.

- Kahvaltı Evi Açmak

İlgi çekecek bir pazar kahvaltısı yapmak isteyenlere yönelik evinizin bir köşesinde kahvaltı yeri açabilirsiniz.

- Özel günler organizatörü olmak

Doğum günleri, kına geceleri, kız istemeler gibi özel günler artık daha özenle hazırlanıyor. Bu özel günleri güzel bir dizayn ile organize ederek hem eğlenebilir hem de para kazanabilirsiniz.

- Arabayı Reklam Panosu Olarak Kullanmak

Bir markanın yüzü sizin arabanız olabilir. Reklam yapmak isteyen şirketin reklamını arabanıza bastırarak hem tanıtım yapabilir hem de kazanç sağlayabilirsiniz.





PAYLAŞ