Heyecanlandıran ortaklık! Xiaomi Black Shark 3 için Tencent'le anlaştı! - Haberler - indir.com

Heyecanlandıran ortaklık! Xiaomi Black Shark 3 için Tencent'le anlaştı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-21 18:50:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi’nin oyuncu telefonu üreten alt markası Black Shark Tencent Games’le anlaştığını duyurdu. İki şirketin ilk ürününün Xiaomi Black Shark 3 olması bekleniyor.

Bütçe dostu akıllı telefonlarla akıllı telefon pazarını fetheden Xiaomi alt markası Black Shark’ın ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Şirketin oyunculara yönelik özel akıllı telefonlar üretmeye karar vererek hayata geçirdiği Black Shark markası ilerleyen dönemlerde oyun tutkunlarının gözdesi olabilir. Üstün performans ve donanım özellikleriyle tüm oyunları kaldırdığı iddiasıyla piyasaya giren Black Shark için yapılan yeni anlaşma oyun tutkunlarını heyecanlandırdı. Xiaomi yazılım ve donanım açısından oyun dünyasındaki yenilikleri daha yakından takip edebilmek için PUGB Mobile’ın yapımcısı Tencent Games’le anlaştığını duyurdu.

10000 mAh kapasiteli Xiaomi Black Shark powerbank tanıtıldı10000 mAh kapasiteli Xiaomi Black Shark powerbank tanıtıldı

Tencent’le sağladığı iş birliği hakkında açıklama yapan Xiaomi bu ortaklıkla amacın kullanıcılara daha iyi ve çeşitli bir oyun deneyimi sunmak olduğunu açıkladı. Hatırlarsanız geçtiğimiz sene benzer Tencent benzer bir yol izlemek isteyen Asus’la anlaşma sağlamış ve Asus ROG Phone 2 adındaki akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Bu sene Xiaomi ile anlaşan şirketin ortaklığının ilk ürünü bu sene piyasaya sürülecek Xiami Black Shark 3 olabilir.

Xiaomi 16 GB Ram kapasitesine sahip ilk oyuncu telefonunu piyasaya sürebilir!

Xiaomi Black Shark 3 5G şubat ayında tanıtılabilir

Xiaomi Black Shark 3 hakkında şirket henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da, daha öncesinde ortaya çıkan sızıntılar yeni oyuncu telefonunun Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemci yongasından güç alacağını ve 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacağını gösteriyordu. Çift modlu 5G bağlantısını da destekleyeceği bilinen Black Shark 3’ün 16 GB RAM’e sahip olması bekleniyor. Eğer bu iddialar doğruysa Xiaomi Black Shark 3 ile ilk 16 GB RAM kapasitesine sahip olan oyuncu telefonunu da piyasaya sürmüş olacak. Tüm bu sızıntıların doğru olup olmadığını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.


5G destekli Xiaomi Black Shark 3 hakkında ilk detaylar geldi5G destekli Xiaomi Black Shark 3 hakkında ilk detaylar geldi
16 GB RAM'li ilk model Xiaomi Black Shark 3 5G yolda16 GB RAM'li ilk model Xiaomi Black Shark 3 5G yolda

PAYLAŞ