Heyecanlandıran Apple Özel Etkinliği duyurusun - Haberler - indir.com

Heyecanlandıran Apple Özel Etkinliği duyurusun

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-19 10:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasını heyecanlandıran bir etkinlik ile karşı karşıyayız. "Apple Özel Etkinliği 2 Aralık 2019" başlıklı davetiye sayesinde teknoloji basını heyecanlandı. Apple Özel Etkinliği başlığı altında gerçekleşen etkinlikler genellikle sınırlı konuların işlendiği organizasyonlar olarak göze çarpıyor. 

Apple Özel Etkinliği kısa süre sonra

Teknoloji dünyasının liderlerinden Apple düzenlediği Apple Özel Etkinliğini 2 Aralık 2019 tarihi itibariyle gerçekleştirecek. Şöyle bir durum var ki her yıl geleneksel olarak yılın en iyi uygulamalarını seçiyor ve bunları ödüllendiriyordu. Fakat bu etkinlik artık format değişikliği ile karşımıza çıkıyor. Bu yıl New York'ta düzenlenecek olan toplantı, ilk kez Apple'ın kendisi tarafından organize edeceği bir etkinlik olacak. Etkinlik kapsamında yeni bir ürün tanıtımının yapılması beklenmiyor. Bazı Apple hayranları ve takipçileri de Ekim ayı içerisinde Keynote adlı bir etkinlik düzenlemesini bekliyordu. Maalesef bu beklentiler boşa çıktı. Apple yeni bir etkinlik için önümüzdeki ayı uygun buldu gibi gözüküyor. 

Apple Music'te iPhone ile çekilmiş özel klipler yer alacakApple Music'te iPhone ile çekilmiş özel klipler yer alacak

Ekim ayında gerçekleşmesi beklenen Keynote etkinliği yerine AirPods Pro ve 16 inç MacBook Pro adlı cihazları tanıtan Apple, planladığı işleri gerçekleştirmek için harekete geçmeyi ihmal etmiyor. Şöyle ki 2019'un son bulmasına yaklaşırken Apple'dan tanıtması beklenen bir ürün daha söz konusudur. Şirket, Apple Airtags adlı ürünü çok yakın zamanda tanıtacak. 

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple'ın bu etkinliği canlı yayın yöntemi ile milyonlarca takipçisine ulaştırıp ulaştırmayacağı ise açıkçası merak konusu. Şirket bu konu hakkında henüz kendi resmi sitesi üzerinden bilgi vermiş değildir. Söz konusu bu etkinlik Türkiye saati ile gece 00:00'da başlayacak. 

 


Instagram'ın istemediği stalk uygulamasına Apple darbesiInstagram'ın istemediği stalk uygulamasına Apple darbesi
Apple çalışanı, müşterinin çıplak fotoğrafını çaldı!Apple çalışanı, müşterinin çıplak fotoğrafını çaldı!
Apple'dan sonra Google da bankacılık sektörüne giriş yapıyorApple'dan sonra Google da bankacılık sektörüne giriş yapıyor

PAYLAŞ