Heyecanla beklenen Xiaomi Mi Note 10, Mi Note 10 Pro ile birlikte geliyor - Haberler - indir.com

Heyecanla beklenen Xiaomi Mi Note 10, Mi Note 10 Pro ile birlikte geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-28 13:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz günlerde ilk bilgileri ortaya çıkan Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin Mi Note 10 modeli resmi kayıtlarda belirmesi ile beraber yalnız gelmeyeceği belli oldu. Buna göre bu modelin Mi Note 10 Pro ile beraber geleceği belli oldu. Son dönemin en çok merak edilen cihazlarından biri olan Mi Note 10 modeli için geçtiğimiz dönemde rafa kaldırıldığı iddia edilmişti. Ancak yeni yaşanan gelişme ile beraber Mi Note serisinin resmi olarak yolda olduğu belli oldu. Pro takısını cihazlarında tercih eden Xiaomi’de yine Mi Note 10 modelinin yanında Mi Note 10 Pro modelini de sunması bekleniyor. Çıkışa az bir süre kala cihaz hakkında ortaya çıkan bilgiler neler gelin bakalım.

Xiaomi Mi Note 10 Pro Detayları

Xiaomi çok yüksek ses kalitesi sunun yeni kulaklığı ile gündemdeXiaomi çok yüksek ses kalitesi sunun yeni kulaklığı ile gündemde

Cihazlar hakkında henüz net bilgiler belli olmuş olmasa da Note 10 Pro modelinin bir amiral gemisi seviyesinde bulunması bekleniyor. Bu noktada işlemci gücü tarafında cihazda Snapdragon 855 veya 855 Plus bulunması bekleniyor. Diğer yandan yüksek bir ihtimalle Note 10 Pro modelinde 120 Hz’lik AMOLED bir ekran göreceğiz. Bu modelin 8K video desteği ile beraber 5x optik zoom yeteneklerinin de olması bekleniyor. Normal modelde oldukça iddialı özelliklere sahip olacakken, en güçlü ve dikkat çekici olan versiyon Pro modeli olacak.

Xiaomi’nin bu yeni amiral gemisi serisi akıllı telefon modellerinin yüksek bir ihtimalle ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.


Xiaomi Redmi Note 8 ailesine yeni oyuncu: Redmi Note 8TXiaomi Redmi Note 8 ailesine yeni oyuncu: Redmi Note 8T
Xiaomi, bilgisayar ve telefonlar için kullanışlı veri aktarım özelliği: Mi Mutual TransferXiaomi, bilgisayar ve telefonlar için kullanışlı veri aktarım özelliği: Mi Mutual Transfer

PAYLAŞ