Heyecanla beklenen Xbox Series X ve S, bugün satışta - Haberler - indir.com

Heyecanla beklenen Xbox Series X ve S, bugün satışta

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-10 20:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Oyunseverlerin heyecanla beklediği Xbox Series X ve S, bugün satışta çıktı.

Microsoft’un merakla beklenen yeni oyun konsolları Xbox Series X ve S, 10 Kasım 2020 itibarıyla teknoloji marketlerde ve web mağazalarında ülkemizde oyunseverlerle buluştu.

Xbox’ın anlık desteği fark yaratabilirXbox’ın anlık desteği fark yaratabilir

Forza Horizon 4, Assassins Creed: Valhall, Dirt 5 dahil ilk etapta yeni nesle göre optimize edilmiş toplam 30 oyun konsollarla birlikte kullanıcıların karşısına çıkan . Xbox Series X veya Xbox Series S konsollarından herhangi birini satın alanlar, aylık 29.99 TL gibi düşük bir ücret karşılığında Game Pass üyeliğinin ayrıcalıklarından da faydalanabilecek

Xbox için 70 oyunun demosu yayımlandı

Türkiye’deki oyunseverlerin uzun bir süredir heyecanla beklediği yeni nesil oyun konsolları Xbox Series X ve Xbox Series S, bugün teknoloji marketlerde ve web mağazalarında satışa sunuldu. İlk etapta toplam 30 oyunun Xbox Series X|S ailesine göre optimize edilmiş yeni nesil versiyonları en yüksek görsel ve performans kalitesiyle erişime açılacak. Optimize edilmiş oyunların çoğu Xbox Game Pass ile ulaşılabilir olacak ve oyun kütüphanesi sürekli güncel tutulacak. Microsoft’un Xbox Game Studios çatısı altında sahip olduğu 23 farklı oyun stüdyosunun çıkaracağı tüm oyunlar, yayımlandıkları gün hem PC hem de Xbox için Game Pass’e eklenecekler. Söz konusu oyunlar arasında HALO Infinite, State of Decay 3, Yeni Forza Motorsport ve Fable 4 gibi oyunseverlerin gözde oyunları da yer alıyor.

Şimdiye kadarki en güçlü oyun konsolu: Xbox Series X

Şimdiye kadarki en güçlü oyun konsolu olma özelliğine sahip olan Xbox Series X, hem performans açısından hem hız ve geriye dönük uyumluluk açısından çığır açacak bir teknolojiyle donatılmış. Xbox One'ın 4 katından fazla işlemci gücü sunan Xbox Series X, AMD'nin Zen 2 ve RDNA 2 mimarileriyle birlikte çalışan 12 teraflopluk işleme gücü ve DirectX ray tracing ile eşsiz bir performansın yanı sıra gerçekçi aydınlatma, gölge ve doğru yansımalar sunuyor.  Gerçek ultra HD 4K ve 8K'ya kadar görsel deneyimi sunan Xbox Series X, ayrıca hızlı yükleme süreleriyle de oyunseverlere kusursuz bir oyun deneyimi vadediyor. Xbox Series X ve Xbox Series S, tavsiye edilen satış fiyatı 8899 TL / 5399 TL aralığında.

En küçük boyut, en uygun fiyat: Xbox Series S

Geriye Dönük Uyumluluk, Xbox Velocity Mimarisi, Akıllı Teslimat ve oyunlarda 120 FPS kare hızına kadar çıkabilme kabiliyeti gibi Xbox Series X ile sunulan yeniliklerin çoğu Xbox Series S'te de bulunuyor. Dijital oyuncular için disksiz; sadece online ortamda erişilebilen oyunlar için tasarlanan Xbox Series S, yeni nesil hız ve performans sunuyor. Bugüne dek üretilmiş en küçük Xbox konsolu olan Xbox Series S, Türkiye’ye özel 5399 TL’lik fiyatıyla da dikkat çekiyor.


Xbox patronu açıkladı: Birinci taraf Xbox oyunları PC'ye gelecekXbox patronu açıkladı: Birinci taraf Xbox oyunları PC'ye gelecek
Xbox Game Bar güncellendi ve yeni özellikler eklendiXbox Game Bar güncellendi ve yeni özellikler eklendi

PAYLAŞ