Heyecanla beklenen gün geldi! Diablo II: Resurrected yayınlandı - Haberler - indir.com

Heyecanla beklenen gün geldi! Diablo II: Resurrected yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-24 18:00:18
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

İlk çıktığı günden bu yana 21 yıl geçen Diablo II efsanesi, Resurrected adı altında yenilendi ve ülkemizde de erişime açıldı. 

Özellikle de strateji dalındaki bilgisayar oyunları konusunda önemli bir yere sahip olan  Diablo II’nin remastered olarak yeniden yayınlanacağı haberi oyun dünyasında büyük ses getirmişti. Çıkışının ardından 21 yıl geçmesine karşılık oyun hala severleri tarafından tercih edilirken günümüz teknolojisinde Diablo II: Resurrected ile bu maceranın tadını tekrar çıkarmak oldukça heyecan verici olabilir. 

Diablo II: Resurrected'ın sistem gereksinimleri açıklandıDiablo II: Resurrected'ın sistem gereksinimleri açıklandı

Diablo II: Resurrected erişime sunuldu

2000 yılında çıkan Diablo II’nin remastered sürümü niteliğinde olan yapım sonunda oyuncular için erişime açıldı. Oyun için bir süredir ön sipariş veriliyordu, oyuna sahip olanlar artık direk oyuna başlayabilirler. Türkiye saati ile 18:00'da başlayan bu erişim, Diablo II’yi çıktığı dönem içerisinde oynamış olan nesil için oldukça heyecan verici bir an oldu. Diablo II, günümüz teknolojisine göre yenilendi ve bununla beraber ek içerikler de sunuyor. Bir genişleme paketini de alan bu heyecan verici oyun en dikkat çekici özelliklerinden biri olan 4K'yı desteklemesi oldu. Nostaljiden keyif alanlar için Diablo II’nin remastered sürümü oldukça başarılı bir oyun deneyimi sunabilir. Oyunun çözünürkük özelliği 800×600’e çekebilirsiniz.

21 yılın ardından tekrar oyuncuların karşısına çıkan Diablo macerası, oyuncular için heyecan verici bir oyun deneyimi sunmayı amaçlıyor. Şu anda yayınlanmamış olan 21 yıllık bu macera yeniden geliştirilerek elden geçti. Yeni çıkan Resurrected sürümü, daha iyi bir grafik, daha güçlü ses kalitesi ve daha kaliteli bir oynanış sunmayı hedefliyor. 

Diablo II: Resurrected fiyat etiketi

Bu heyecan verici oyunun PC fiyatı için yerel fiyatlandırma şu an için belli değildir PC sürümü şu an 39 dolar fiyatıyla Battle.net’te satışa sunuldu. Xbox One, Series ve PS4 ile PS5 için ise 279 TL şeklinde fiyata sahiptir.



PAYLAŞ