Heyecan verici Xiaomi Mi Note 10 duyuruldu - Haberler - indir.com

Heyecan verici Xiaomi Mi Note 10 duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-29 17:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Henüz geçtiğimiz gün Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin bu yeni modeli hakkında bazı sızıntılar ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Xiaomi Mi Note 10 modeli şirket tarafında resmi olarak duyuruldu. Dikkat çekici özelliklere sahip olan bu modelin duyuru ile beraber tüm detayları belli olmuş oldu. Bir süre önce kutusu bile sızdırılan Xiaomi Mi Note 10 modeli son dönemin en çok beklenen cihazlarından birisi oluyordu. Kısa süre önce Xiaomi tarafından yapılan bir paylaşım ile model duyuruldu ve cihazın sahip olduğu beşli kamera sistemi dikkatleri üzerine topladı. Bu noktada ana kamera 108 megapiksel olurken bu noktada Xiaomi Mi CC9 Pro gibi Samsung ISOCELL Bright HMX sensörünün bu cihazda kullanıldığını görüyoruz.

Xiaomi Mi Note 10 Resmi Olarak Duyuruldu

Heyecanla beklenen Xiaomi Mi Note 10, Mi Note 10 Pro ile birlikte geliyorHeyecanla beklenen Xiaomi Mi Note 10, Mi Note 10 Pro ile birlikte geliyor

Cihazın diğer kamera detayları henüz açıklanmış değil. Ancak yüksek bir ihtimalle 3D ToF sensörünün de bulunması bekleniyor. Bu noktada amiral gemisi bir model olarak nitelendirilen Mi Note 10 modeli tahminler doğrultusunda Snapdragon 855 Plus işlemcisine sahip olacak. Cihaz duyurulmuş olsa da henüz net bir şekilde donanım detayları açıklanmış değil.

Modele dair henüz çok fazla bir detay bulunmazken, Note 10 Pro modelinde 120 Hz yenileme hızına sahip AMOLED bir ekran yer aldığı biliniyor. Diğer yandan normal mi Note 10 modelinde 8K video desteği ve 5 kat optik zoom özelliğinin olduğu da iddia ediliyor. Yakın zamanda modele dair tüm detayların daha fazla açıklanması bekleniyor.


Honor 9X Global Edition özellikleri resmi olarak açıklandıHonor 9X Global Edition özellikleri resmi olarak açıklandı
Redmi Note 8 Pro, Terminator: Dark Fate versiyonu ile satışa sunuluyor.Redmi Note 8 Pro, Terminator: Dark Fate versiyonu ile satışa sunuluyor.

PAYLAŞ