Hesap Defteri ile Alacak Verecek Derdine Son! - Haberler - indir.com

Hesap Defteri ile Alacak Verecek Derdine Son!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Bizce Teknoloji tarafından hayata geçirilen Hesap Defteri, kullanıcıların borç-alacak ve ödemelerini tek bir yerden kolayca kontrol etmelerine imkan sağlayan bir mobil kişisel finans uygulamasıdır.

İlk defa iPhone cihazlar için yayınlanan ve şimdi de Android platformunda indirmeye sunulan Hesap Defteri; borç alıp verdiğiniz kişilerle hesaplarınızı paylaşmanızı ve bütçenizi kolay bir şekilde takip etmenizi sağlıyor.

Hesap Defteri

Anlaşılır ekran tasarımıyla dikkat çeken ve parasal hesaplarınız için ihtiyacınız olan özellikleri bulabileceğiniz Hesap Defteri uygulaması ile borç-alacak, gelir-gider ve faturalarınızın muhasebesini tutabilir, takip edebilir, cihazınızda saklayabilir, alacak-verecekleriniz için hatırlatmalar kurabilirsiniz.

Ay sonu açık vermek istemeyen esnaflara da çözüm getiren Hesap Defteri; esnafların müşteri ve tedarikçilerine kolayca hesap açmalarına, hesaplarını ve gelir-gider dengesini bulut ortamında tarihsel bazda yönetebilmelerini de sağlıyor. Telefonunuzu kaybetseniz dahi, başka bir telefondan kayıtlarınıza tekrar ulaşabilirsiniz.

Hesap Defteri

Hesaplarını kontrol altında tutamayan bireysel kullanıcılar; fatura, eğitim,yemek, eğlence, kira ve ev giderleri gibi harcamaların takibini ve sektörel dağılımını da Hesap Defteri ile kolaylıkla düzenleyebiliyorlar.

Çoklu cihaz desteğine sahip olan uygulama tüm bunların yanı sıra müşterilerinizle, ailenizle, borçlu ya da alacaklılarınızla hesaplarınızı paylaşmanıza da imkan tanıyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS cihazlarda kullanılabilen Hesap Defteri uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ