Heroes of the Storm'a yeni bir karakter ekleniyor - Haberler - indir.com

Heroes of the Storm'a yeni bir karakter ekleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-08 13:15:06
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Blizzard Entertainment tarafında geliştirilen ve yayıncılığı üstlenilen Heroes of the Storm, ilk olarak 2015 yılında piyasaya sürüldü. Oyunda,  Warcraft , Diablo , StarCraft , The Lost Vikings ve Overwatch gibi Blizzard oyunlarının kahramanları bu oyunda toplanıyorlar. Son gelen bilgiye göre de, Heroes of the Storm'a yeni bir karakter daha eklenecek. Blizzard tarafından eklenen videoya göre, eklenecek karakterin de Overwatch'tan tanınan Lucio olduğu anlaşıldı. Forumlarda oyuncular tarafından yapılan yorumlar, bu durumdan memnun olunduğunu gösterdi. Fakat birçok oyuncu, gelecek olan karakterin StarCraft'ın Alexei Stukov karakteri olmasını da bekliyordu.

Heroes of the Storm'un yeni destek karakteri Lucio, tıpkı Overwatch'taki gibi takım arkadaşlarını hem iyileştirebilecek hem de hızlandırabilecek. Overwatch'tan, Tracer ve Zarya'dan sonra Heroes of Storm'a eklenen üçüncü karakter oldu. Test sunucusuna 6 Şubat'ta eklenen Lucio'nun özellikleri şu şekilde;

Wall Ride: Yüzde 20 oranında hareket hızı biriktirerek daha hızlı hareket eden  Lucio, aynı zamanda normalde geçilemeyen birimlerin içinden de geçebilmektedir.

Reverse Amp: Bu yeteneğiyle rakiplerine hasar veren Lucio, onları belli bir süreliğine yavaşlatır.

Crossfade: Bu özelliği ile Lucio etrafındaki takım arkadaşlarını iyileştirebilir ve hızlandırabilir.

Amp It Up: Amp It Up ile Crossfade yeteneğinde sahip olan iyileştirme ve hareket hızı bonusu 3 saniye daha uzar.

Sound Barrier: Lucio,Takım arkadaşlarını ve kendini korumak için, bir kalkan açar.





PAYLAŞ