Heroes of the Storm Chen Tamamen Yenileniyor! - Haberler - indir.com

Heroes of the Storm Chen Tamamen Yenileniyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-19 10:32:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Neo-Stormwind'i yıkmaya uğraşan Mecha Malthael bir kez daha Nexus'u tehdit ediyor. Mecha Valla ve Mecha Yrel ile birlikte Mecha Malthael ve Xenotech'in ürküten planlarına veda etme vakti geldi gibi. Böylesi ölümcül bir savaşa girmeden önce ekipman dizilimini çok iyi seçmeniz gerekiyor. MechaStorm II etkinliğiyle birlikte gelen yeni skinler haberin devamında.

Oyuna yeni eklenen bu kıyasıya savaşta yerinizi hemen almak için öncelikle MechaStorm II görevini başarılı bir şekilde tamamlamanız gerekiyor. Tekrarlanabilen savaş görevleri, Mecha Tyrael'i tamir etmenizi sağlayacak. Onu iyileştirin ve ona Mecha Malthael ile baş etme gücü kazandırın. Kahraman Kahraman Tyrael'i ve Perfect Mecha Tyrael skin'ini elde etmek için görevleri tekrarlayarak mecha temalı spreyler, portreler ve sandıklar kazanabilirsiniz.

Heroes of the Storm'a Yama ile Gelen YeniliklerHeroes of the Storm'a Yama ile Gelen Yenilikler

MechaStorm II etkinliğinde yeni skin'ler geliyor!

Yeni oyun modu ile birlikte oyuna bir çok skin eklenerek oyun renklenmeye devam ediyor. İşte oyuna yeni eklenen skin'ler şu şekilde.

  • Yeni Mecha Yrel Skin
  • Yeni Mecha Valla Skin
  • Yeni Xenotech Malthael Skin
  • Yeni Seraph Wing Mount

Bu güncellemenin ardından gelen tek şey yeni skin'ler değil. İksirsiz şuradan şuraya gidemeyenlerin favori kahramanı olan Chen'de tamamen yenileniyor. Yenilenen Chen ile ilgili aşağıdaki videodan detaylara ulaşabilirsiniz.


Heroes of the Storm'a yeni bir karakter ekleniyorHeroes of the Storm'a yeni bir karakter ekleniyor
HEROES OF THE STORM STARTER PACK sistem gereksinimleriHEROES OF THE STORM STARTER PACK sistem gereksinimleri

Heroes of the Storm [Yeni Etkinlik] - MechaStorm II


PAYLAŞ