Herkesin ders çalışmaya başlayacağı yeni Youtube akımı - Haberler - indir.com

Herkesin ders çalışmaya başlayacağı yeni Youtube akımı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-19 10:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Her geçen gün sosyal ağlarda yeni bir akım başlarken, 'Study with me' adındaki yeni bir akım son günlere damga vurmayı başardı. Fakat bu akımın diğerlerine göre büyük bir farkı var. İşte detaylar. 

Sosyal medyanın yeni akımı Plogging nedir? Plogging neden popüler oldu?

Yeni akım 10 year challenge nedir? #10yearchallengeYeni akım 10 year challenge nedir? #10yearchallenge

Sosyal ağlar, insanlar arası etkiletişimi giderek arttırıyor. Kişiler birbiriyle daha hızlı bir şekilde iletişim kurarak yeni insanlarla tanışırken farklı akımlar, tüm dünyada kendini gösteriyor. Bugüne kadar popülerlik kazanan akımların büyük bir bölümü kötü sonuçlar yaratması nedeniyle eleştiri alsa da 'Study with me' adındaki yeni bir akım bu konuda tüm şartların akımlar lehine değişmesini sağlıyor. Öyle ki ders çalışmak isteyen kişilerin bu akım sayesinde kendine eşlik edecek birilerini bulması ve birlikte ders çalışması hem motivasyonu arttırıyor hem de dersler konusunda kişilerin birbirine yardımcı olmasını sağlıyor.

'Study with me' tam olarak ne?

Türkçe’ye benimle çalış şeklinde çevrilebilecek yeni akım, kendine daha çok Youtube üzerinde yer bulmuş durumda. Youtuber’ların öncülük ettiği bu akımda hedef birlikte ders çalışmak. Günlük 8 saate varan çalışma süreleriyle kısa süre içerisinde etkinliğin akım haline gelmesini sağlayan ünlü isimler, Kore ve Japonya’da bu durma öncülük etmiş durumda.

Kimi kullanıcılar gece kimileri ise sabah saatleri itibari ile başlattığı 'Study with me' yayınlarında hem takipçiler artıyor hem de videolarla yüksek izlenme oranlarına ulaşmak mümkün oluyor. Şu ana kadar tüm akımlar arsında en faydalı ve en masum akım olarak kendini kabul ettirmeyi başaran 'Study with me' henüz Türkiye’de tam olarak keşfedilemedi. Fakat kısa süre içerisinde tüm dünyaya yayıldığı gibi Türkiye'de de örnekleri görmek mümkün.

İşte 'Study with me' için bir örnek.

Instagram'da şimdi de tebeşir yeme akımı



PAYLAŞ