Herkes tarafından merakla beklenen Huawei P30 serisi hakkında o haber geldi! - Haberler - indir.com

Herkes tarafından merakla beklenen Huawei P30 serisi hakkında o haber geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-07 12:10:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son zamanlarda sık sık haber konusu olan Huawei P30 Pro, P30 ve P30 Lite, hakkında çok fazla haber oluyor ve insanlar bu model hakkında merakı giderek artıyor. Şirketin 2019 yılına damgasını vuracak olan ilk serisi olan P30 serisi, söylendiğine göre Mart ayının sonlarına doğru Paris’te düzenlenecek olan bir etkinlikte tanıtılacak. Bu anlamda Mobil Dünya Kongresi 2019’un yoğun gününden akıllı telefonunu sakınmak isteyen şirket, bu sayede daha çok gündemde kalmayı başaracak. Bu anlamda da oldukça mantıklı bir adım atan olan şirket, P20 serisi akıllı telefonlarını da mart ayı sonunda Paris’te düzenlediği bir etkinlikte tanıtarak insanların beğenisine sunmuştu.

Peki Huawei Mobil Dünya Kongresi 2019’u boş bir şekilde mi geçirmeyi planlıyor. Bu sorunun cevabını hayır olarak verelim. Huawei’nin bu fuar kapsamında Samsung Galaxy Fold rakibi ile ilk katlanabilir akıllı telefonu üzerine odaklanması bekleniliyor. Bu model ise insanlar üzerinde ciddi anlamda merak uyandırıyor.

Merkel'den İlginç Huawei Açıklaması GeldiMerkel'den İlginç Huawei Açıklaması Geldi

Huawei P30 serisinin özellikleri neler?

Huawei P30 Pro modelinin arkasında dikey olarak konumlandırılmış 4 adet kamera sistemi yer alıyor. Bu 4 adet kameranın hemen yakınında ise flaş ve aynı zamanda 3 boyutlu algılama amacı ile ToF sensörü yer alıyor. Huawei P30 serisinde kamera sisteminin merkezinde 1/1.8 inç boyutunda 38 MP Sony IMX607 sensör yer alıyor. Aynı zamanda bu modelin arka tarafında 3’lü kurum mevcut durumda. Bu bölümde ise Mate 20 Pro’da görmüş olduğumuz kamera modülü yer alıyor. Huawei P30 Pro modelinde 6,5 inç ekran kullanırken, P30 modelinde ise 6.1 inç OLED ekran özelliğini kullanıyor.


ABD, Huawei Markasına Yeni Suçlamalar HazırladıABD, Huawei Markasına Yeni Suçlamalar Hazırladı
Casusluk iddialarına Huawei kurucusuından net açıklama!Casusluk iddialarına Huawei kurucusuından net açıklama!
Huawei Y6 Pro 2019 modeli tanıtıldıHuawei Y6 Pro 2019 modeli tanıtıldı

PAYLAŞ