Her Yönüyle E-Spor - Haberler - indir.com

Her Yönüyle E-Spor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-17 16:30:00
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

E-Spor tutkunlarının uzun zamandır merak ve heyecanla beklediği kitap raflarda yerini aldı. 

Günümüzün gelişim gösteren ve büyük ilgi gören E-Spor her geçen gün daha da büyümeye devam ediyor. Büyümesinin yanı sıra vazgeçilmez bir hale geliyor.

Farming Simulator e-spora ödüllü turnuvasıyla dahil oluyorFarming Simulator e-spora ödüllü turnuvasıyla dahil oluyor

Türkiye'de ki E-Spor tutkunlarının merakla ve heyecanla uzun süredir beklediği            "Her Yönüyle E-Spor" kitabı raflardaki yerine kavuştu.

İbrahim Yörük ve Orhan Efe Özenç'in birlikte kaleme almış olduğu ve üzerinde uzun süre çalıştıkları ilk baskı raflarda  yerini aldı. Raflarda yerini alan Her Yönüyle E-Spor kitabında, takım sahipleri, sponsorlar ve e-sporcular, e-sporcu adaylarına daha iyiye nasıl ulaşılır bu konular hakkında ipuçları veriliyor. 

E-Spor Ekosisteminin Her Boyutu Var

Kitap, tarihçesinden hukuki boyutuna, takım modellerinden sponsorlarına, sosyolojisinden gelir düzeylerine kadar, oyuncu özelliklerinden maç temposuna hatta izlenme rakamlarına kadar e-spora ilişkin merak edilen ve bilmek istenen her soruya ışık tutuyor. Ayrıca bu kitap küresel ölçekteki büyüme oranlarından milyar dolara varan mali hacmini de kapsayan büyük bir bilgi havuzuna sahip.  

Sıfır noktasından başlayarak e-sporcu, takım sahibi veyahut sponsor olmak isteyen herkese bütün ayrıntılarıyla ipuçlarını sunarak öncülük yapıyor. Ayrıca akademik atıfları ve güncel rakamları ile bu sistemin dinamiklerini her yönüyle açıklıyor. 

Devletler Destekliyor

Artık dünyanın sporla ilgilenilen her köşesinde adını duyuran, saygın kurum ve kuruluşların saygın bir spor dalı olarak gördüğü, futbol ve basketbol gibi büyük çaplı spor branşlarına izleyici rakamları ve kar marjı yönünden rakip olan, geleceğin önemli yatırım sağlanan ve devletlerin desteğiyle kurulan federasyonlarının yanı sıra kendi uluslararası  yapılanmalarının da sayesinde hukuki boyutu güvence altına alınan          e-spor fenomeni, yeniden yetmişe herkes için bir başvuru kaynağı olması maksadıyla hazırlanan bu kitap okuyucularını bekliyor.


Apex Legends E-Spor takımlarının cazibesi oldu!Apex Legends E-Spor takımlarının cazibesi oldu!

PAYLAŞ