Her videoyu açabilen en iyi 10 Android iOS video oynatıcı - Haberler - indir.com

Her videoyu açabilen en iyi 10 Android iOS video oynatıcı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-28 15:01:02
Editör : Yunus Yaşar
Kategori : Donanım

iPhone ve Android akıllı cihazlardaki mevcut video uygulamaları farklı formattaki videoları açmanız konusunda sorun yaşatabiliyor. Bu gibi durumlar karşısında kullanabileceğiniz ve 4K videoları dahi seyredebileceğiniz en iyi Android ve iOS ile uyumlu medya oynatıcı uygulamalarını sizi için derledik. Akıllı cihazlarda varsayılan olarak gelen video düzenleme uygulamaları genellikle sınırlı özellikler sunuyor. Yüksek boyutlu olan videolar ve farklı formatta olan videolar bu uygulamalar ile çalışmayabiliyor. Ayrıca özellik anlamında da pek zengin değiller. Android ve iOS ekosisteminde isteklerinizi karşılayacak birçok uygulama mevcuttur. Güvenilir kaynaklardan faydalanarak elde ettiğiniz bu tarz uygulamalar, akıllı cep telefonunuza zarar vermeyecektir. Konu hakkında bilgi edinmek isterseniz sizde yazımızda yer vereceğimiz uygulamalardan faydalanabilirsiniz. 

MX Player

Yapımcılığını MX Media & Entertainment'in yaptığı MX Player mobil uygulaması dilediğiniz videoyu açmak konusunda işinize yarayacaktır. 30 MB'lik bir alan kaplayacak olan MX Player mobil uygulaması en popüler medya oynatıcı uygulamalarının başında geliyor. Uygulamanın en önemli özellikleri arasında kendi içerisinde donanım hızlandırma özelliğine sahip olmasıdır. Bu sayede en kaliteli videoları dahi sorunsuz bir şekilde oynatma imkanı sunuyor. Buna ek olarak aynı zamanda videoları oynatırken yakınlaştırma ya da sağ sol yapma özelliklerinden de faydalanabilirsiniz. Orijinal film ya da dizi satın aldığınızda bunları uygulama içerisinde seyredebilirsiniz. Söz konusu bu uygulama alt yazı desteği de sunuyor. Hatta alt yazıda kaçırdığınız bir yer olursa geri sarma işlemi de yapabiliyorsunuz. 

iOS için MX Player indir

Android için MX Player indir

VLC Player

Videolabs tarafından geliştirilen VLC Player mobil uygulaması bilgisayar video oynatıcıları içerisinde en popüler olanlardan biridir. Söz konusu bu uygulama mobil cihazlarda da popülerlik kazanmaya başladı. Mobil video oynatıcılar arasında kullanıcıya oldukça fazla özellik sunan VLC Player mobil uygulaması video izlerken ekolayzer ayarı, çeşitli filtreler de içeriyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu kaliteli medya oynatıcı uygulamanın bir diğer özelliği de reklamsız bir şekilde kullanılıyor olmasıdır. 

iOS için VLC Player indir

Android için VLC Player indir

FX Player

FIPE Labs Co. Ltd. tarafından geliştirilen ve 32 MB boyutuna sahip olan FX Player mobil uygulaması yüksek kalitede videolar seyretmek isteyenler için son derece başarılı seçenekler sunuyor. Full HD videoların yanı sıra aynı zamanda 4K videoları da destekleyen FX Player mobil uygulaması neredeyse tüm ses formatlarını destekliyor. Bu sayede kullanıcılara sorunsuz bir kullanım sunuyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda uygulama içerisinde oynattığınız videoyu chromevast özelliği sayesinde ağda bulunan televizyon üzerinden de oynatabilirsiniz. 

Android için FX Player indir

PlayerXtreme Media Player

Medya oynatıcı özelliğine sahip olan bir diğer başarılı uygulama da PlayerXtreme Media Player. Android platformunda pek tercih edilmese de iOS platformunda sevilen bir uygulama olan PlayerXtreme Media Player, 4K oynatma, altyazı desteği, neredeyse tüm formatları desteklemesi ve ekolayzer özelliği ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. 

iOS için PlayerXtreme Media Player indir

XPlayer

InShot Inc. tarafından geliştirilen XPlayer mobil uygulaması bugüne kadar Android platformunda 10 milyondan fazla indirme elde etti. Uygulamanın gece modu, hızlı arayüzü ve chromecast özelliği ile kullanıcıların deneyimini kusursuz bir hale getiriyor. Uygulama şu an için sadece Android platformunda yer alıyor. 

Android için XPlayer indir





PAYLAŞ