Her TV'yi Akıllı Hale Getiren 5 Android TV Box - Haberler - indir.com

Her TV'yi Akıllı Hale Getiren 5 Android TV Box

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-08 08:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Eğer bir akıllı televizyonunuz yoksa ya da akıllı televizyonunuzun işletim sistemi Android değil de farklı bir işletim sistemiyse uygun fiyat etiketine sahip olan bir adet Android TV Box alarak tv seyretme deneyiminizi çok daha keyifli hale getirmeniz mümkündür. Neredeyse her bütçeye uygun Android TV box cihazlar bu bu cihazlarda n plana çıkan özellikler hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Akıllı cihazların faydalarını neredeyse hayatımızın pek çok noktasında görmek mümkündür. Eğer bir akıllı televizyona sahipseniz ancak işletim sistemi Android değilse ya da akıllı televizyonunuz yoksa uygun fiyatlı bir Android TV box alarak televizyonunuzu çok daha akıllı hale getirebilirsiniz. Android TV box, mevcut televizyonunuzu ek bir bir cihaz ile Android işletim sistemi üzerinden kullanmanıza yardımcı oluyor. Android TV box fiyatı oldukça değişkendir. Bu sebeple her bütçeye uygun ürün bulmak mümkündür. Televizyonunuzu daha akıllı bir şekilde kullanmak için sizde bir Android TV box edinebilirsiniz. 

Spotify Android TV sürümünün kullanıcı arayüzü yenilendiSpotify Android TV sürümünün kullanıcı arayüzü yenilendi

Her bütçeye uygun Android TV box seçenekleri

Dreamstar A4 Media Player

ALPsmart Media Player

Hiremco X2 Android TV Box

Xiaomi Mi Box S

Gomax H96 Max

Dreamstar A4 Media Player

Android 9.0 işletim sistemi üzerine kurulan Dreamstar A4 Media Player, ARM Cortex-A55 işlemciye ve 1.9 GHz işlemciden güç alıyor. 4 çekirdekli olması sayesinde oldukça hızlı bir şekilde performans sergilerken 4K görüntü çözünürlük kalitesi de cihazı vazgeçilmez hale getiriyor. HDMI 2.0 bağlantı girişi sayesinde istediğiniz televizyona kolaylıkla bağlayabileceğiniz ürün üzerinden pek çok USB bağlantı noktası ve yüklü uygulamalar ile karşılaşabilirsiniz. 

ALPsmart Media Player

4K görüntü özelliği ile kaliteli bir performans sergileyen ALPsmart Media Player, HDMI 2.1 bağlantı portuna ve daha pek çok USB bağlantı noktasına sahiptir. Kodi Medya Oynatıcı, AirPlay uyumu, IPTV desteğine sahip olan cihaza oyun konsollarını da bağlayıp dilediğiniz gibi oyun oynayabilirsiniz. Android 9.0 işletim sistemi üzerine kurulan bu cihaz, ARM Cortex-A55 işlemciye, 1.7 GHz işlemci gücüne ve 4 çekirdeğe sahiptir.

Hiremco X2 Android TV Box

4 GB RAM gücüne sahip olan bu Hiremco X2 Android TV Box, 4K çözünürlük özelliği HDMI 2.0 bağlantı portuna sahiptir. Android Q 10.0 işletim sistemi üzerine kurulduğu için bütün uygulamalara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. USB bağlantı noktaları sayesinde birçok farklı harici belleği bu cihaza bağlayabilir ve televizyonunuzda aklınıza gelen tüm formatlardaki dosyaları açabilirsiniz. 

Xiaomi Mi Box S

Android 8.1 işletim sistemine, Cortex A53 işlemciye ve Bluetooth 4.2 özelliğine sahip Xiaomi Mi Box S, aynı zamanda 4 çekirdek olma özelliği ile ön plana çıkıyor. Kutu üzerinde yer alan USB bağlantı noktalarına istediğiniz harici belleği bağlayarak aklınıza gelen tüm formatlardaki dosyaları oynatabilirsiniz. Dahili depolama alanı 8 GB olsa da bu alan gerekli uygulamalar için yeterli bir kullanım alanı sağlıyor. 

Gomax H96 Max

Sunulan 4K görüntü çözünürlük kalitesi ile dikkatleri üzerine toplayan Gomax H96 Max, 64 GB gibi son derece geniş bir dahili depolama alanına ve 4 GB RAM gücüne sahiptir. Boyutunun küçük olması sayesinde kolaylıkla taşınabilen ürün aynı zamanda HDR görüntü özelliğine sahiptir. 

 

 

 

 

 




Google Stadia, Android TV’de 4K HDR yayın desteğine kavuşuyorGoogle Stadia, Android TV’de 4K HDR yayın desteğine kavuşuyor
Android TV'nin adı Google TV olarak mı değişiyor?Android TV'nin adı Google TV olarak mı değişiyor?
Google Duo Android TV için geliyor!Google Duo Android TV için geliyor!

PAYLAŞ