Her Ortama Uygun Bose 360 Derece Hoparlör Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Her Ortama Uygun Bose 360 Derece Hoparlör Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-17 20:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ses ve hoparlör üretimi konusunda önde gelen firmalardan biri olan Bose, yeni hoparlör modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Teknoloji bu anlamda gelişmeye devam ettikçe her alanda yenilikçi ürünler görmeye devam ediyoruz. Hoparlörler konusunda ise geçtiğimiz haftalarda Logitech'in suya dayanıklı hoparlörlerinin haberini yapmıştık. Şimdi ise Bose tarafında taşınabilir kompakt boyutlardaki Revolve ve Revolve Plus isimli iki yeni hoparlör tanıtıldı. Bu hoparlörler 360 derece yapısı ile açık hava gibi ortamlarda en iyi müzik deneyimini kullanıcılara sunacaklar.

Alüminyum gövdeye sahip bu iki yeni hoparlörlerden Revolve olan model 15 santimetre uzunluğa sahipken 8 santimetre de genişliğe sahip ve 680 gramda ağırlığı bulunuyor. Revolve Plus ise 18 santimetre uzunluk, 10 santimetre genişliği ile 900 gramlık bir ağırlığa sahip. 360 derecelik yapılara sahip bu hoparlörler her noktadan en iyi müzik deneyimi sunarken, ister odanın ortasından istersenizde bir köşesinden kaliteli işler çıkartmayı başarıyor. Ayrıca bu hoparlörlerin temiz ses kalitesi sunduğu ve küçük olmalarına rağmen yüksek ses miktarı çıkarttığı ifade ediliyor.

Taşınabilir bir yapıya sahip olan bu hoparlörler daha çok bir yolculuk yada kamp ortamlarında işe yarıyor. Bu noktada bu cihazların pil oranları önemli bir rol oynarken, Bose'un bu yeni hoparlörleri ise 12 saat boyunca kesintisiz müzik dinleme imkanı sunduğunu ifade ediyor. Revolve Plus modeli ise 16 saat kullanım ömrü vaat ediyor. Rakamlar böyle olunca günlük birkaç saatlik müzik dinleme oranı ile bu cihazları bir kullanıcı günlerce şarja takmadan kullanabilecek gibi gözüküyor. IPX4 sertifikası ile suya dayanıklı bir yapı ile gelen cihazlar su sıçramalarına ve yağmura dayanıklı olacak.

Revolve 200 dolar olarak belirtilirken, Revolve Plus modeli ise 300 dolar fiyat etiketi ile siyah ve gri renk seçenekleri ile sipariş edilebilecek.





PAYLAŞ