Her Kadının Cep Telefonunda Bulundurması Gereken 8 Uygulama - Haberler - indir.com

Her Kadının Cep Telefonunda Bulundurması Gereken 8 Uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-20 21:01:03
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Kadınların ihtiyaç duydukları ve severek telefonlarına yükleyecekleri 8 uygulama, her kadının telefonunda olması gerekenlerden.

Günümüzde birçok uygulama hayatımızı kolaylaştırmaktadır. Bir tık uzaklıkta dedikleri bu olsa gerek ki, akıllı mobil cihaz uygulamaları tam da böyle bir durumu kapsıyor. Gerek zayıflama listeleri gerekse spor süreleriniz gibi birçok konu başlığı yükleyeceğinizi uygulamalar ile hayatınızda yer ediniyor. Alışveriş siteleri, boş vakitlerinizde okuyacağınız makale, doğum kontrol haplarınızın düzenini sağlamanız ve bunun gibi birçok noktada uygulamalar size yardımcı olan en önemli cep arkadaşları diyebiliriz.

Her kadının cep telefonunda olması gereken 8 uygulama:

1 - Workout For Women

Spor her insanın hayatında olması gereken bir aktivite olmakta. Spora gereken önemi vererek, sağlığımızı tehdit eden birçok şeyden uzaklaşmamız bizim elimizde. Workout For Women adında ki uygulama kadınlara özel spor programları oluşturarak, bizleri spora teşvik etmekte. Kadınların çok önemsedikleri vücutlarının daha güzel bir görünüme sahip olması için bu uygulamayı yükleyip, günlük egzersizlerinizi yapabilirsiniz.

2- Pudra

Modada magazine, sarmalı ve kısırlı günlerinizin muhabbeti bu uygulamada dönüyor. Bu platformda kadınlar hoş sohbetler edip birbirlerinden fikir alabiliyorlar.

3 - MyPill

MyPill doğum kontrol hapınızı her gün almanız için geliştirilmiş bir uygulama.

4 - PepApp

Türkçe uygulama olan PepApp, kadınların regl ve ovülasyon günlerini takip etmelerini sağlar. Özel günleri eğlendirici ve bilgilendirici kılan bu uygulama, kullanıcılarına tavsiyede sunmaktadır. Uygulama içerisinde kendi verilerinizi oluşturabilir, aylık döngünüz yaklaştığı zaman bilgi  alabilirsiniz. Bu durum ise sizin önlem almanıza yardımcı olur.

5 - Clue

Adet takviminizi düzenleyen bir diğer uygulama ise Clue uygulaması oluyor. Adet takviminizi gösteren uygulama size tavsiyelerde veriyor.

6- Diyetkolik

Diyetkolik uygulamasını telefonunuza yükleyerek diyet listenizde her gün olması gerekenleri görebilirsiniz. Ayrıca besinlerin kalorileri ve gün içerisinde ne kadar tüketmeniz gerektiğiniz bu uygulama sayesinde öğrenebilirsiniz.

7 - Kırmızı Işık

Vodafone'nin geliştirmiş olduğu bu uygulama Kırmızı Işık adı altında kadınların acil durumlarda tek tuşla acil numaraları aramada kullanılıyor.

8 - Check Yourself

Kadınların meme kanseri hastalığına karşı göğüslerinin büyümesini düzenli kontrol etmeleri için geliştirilmiştir.





PAYLAŞ