Her Eve Lazım 3 Boyutlu Micro Yazıcı (Video) - Haberler - indir.com

Her Eve Lazım 3 Boyutlu Micro Yazıcı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Nokta vuruşlu, püskürtmeli, lazer yazıcılar derken günümüz teknolojisinin geldiği noktada 3 boyutlu yazıcılar hayatımızın her alanında kullanıcıların yardımına yetişirken, Micro adıyla ortaya çıkan 3 boyutlu yazıcı da evlere girmeye hazırlanıyor.

Boyutlarının küçük olmasından dolayı Micro olarak adlandırılmış olan bu 3 boyutlu yazıcı 17,8 cm uzunluğa sahip. Kickstarter'da açılan bir kampanya ile adını duyuran Micro, yatırım için gerekli olan 50 bin Usd fonu 11 dakikada toplamayı ve henüz Kickstarter'da 28 gün süresi bulunan yazıcı için toplanan fon tutarı biz haberimizi hazırlarken 1,548,674 Usd civarındaydı.

Micro 3D Printer

Küçük boyutundan dolayı vazo, saksı, kül tablası gibi şeylerin yazılmasını kolay şekilde halledebilen Micro, 2014 yılının sonlarına doğru piyasaya sürülecek. Hem evde kullanım hem de profesyonel kullanıcıları hedefleyen Micro, 7 inch yüksekliğe sahip ve 4.6 inch genişliğindeki eşyaları bastırabilme özelliğine de sahip.

Micro 3D Printer

Kendine ait bir yazılım ile birlikte gelen Micro, bilgisayara takıldığı anda hazır duruma gelerek, kullanıcıların 3 boyutlu yazdırma işlemine hemen başlayabilmelerini sağlıyor. Piyasaya sürüldüğünde 599 Usd satış fiyatına sahip olacak olan Micro, şu an için Kickstarter sayfası üzerinden 299 Usd fiyatla satın alınabiliyor. 

Üç boyutlu yazıcı Micro için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 




Micro 3 Boyutlu Yazıcı Tanıtım Videosu


PAYLAŞ