Her Bütçeye Uygun Xiaomi Mi Notebook Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Her Bütçeye Uygun Xiaomi Mi Notebook Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-08 14:13:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji markası Xiaomi’den yeni her bütçeye uygun dizüstü bilgisayar modelleri görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirket yepyeni Xiaomi Mi Notebook model serisini tanıttı. Xiaomi bilgisayar bölümünde zaten Mi Notebook Air adlı bir seri yer alıyor. Ancak şirket bu modellere alternatif olarak yeni Mi Notebook modelini de ekledi. 15.6 inçlik ekran büyüklüğüne sahip olarak gelen bu model her bütçeye uygun fiyat etiketleri ile dikkat çekiyor. Cihaz temel modelinde sekizinci nesil Intel Core i3 işlemci modeliyle gelirken ayrıca 8.nesil Intel Core i5 + 4 GB RAM ve Intel Core i7 + 8 GB RAM’li versiyonları da bulunuyor.

Xiaomi Mi Notebook Teknik Detaylar

Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!

Cihaz serisinin temel modelini baz alırsak modelde 4 GB DDR4 bellek yer alıyor. İçerisinde 128 GB SSD belleğe sahip olan model hafıza girişi tarafında ise 32 GB destek sunabilen bir kart yuvasına sahip durumda. Cihaz ekranı 15.6 inçlik Full HD çözünürlüklü bir yapıda geliyor. 19.9 mm’lik kalınlığa sahip olan bu modelin klavye tarafında numerik klavye de yer alıyor. Cihazda çift 3W hoparlör bulunurken Dolby Auddio çevresel ses desteği de sunuluyor. Cihazın bağlantı seçeneklerine gelecek olursak modelde USB 2.0, HDMI ve iki USB 3.0 girişleri yer alıyor. Ayrıca kart okuyucu ve kulaklık girişi gibi ek bölümlerin olduğunu da belirtelim.

Model önümüzdeki hafta ile beraber Çin’de satışta olacak ve modelin fiyatı dikkat çekici oluyor. Bu noktada Intel Core i3’lü versiyon 491 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Modelin diğer versiyonları olan Core i5 – 4 GB, 8 GB ve Core i7 – 8 GB gibi cihazların fiyatının biraz daha artması bekleniyor. Bu yeni bilgisayarların satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor.  


Xiaomi Mi Mix 3 Amerika'da SunulabilirXiaomi Mi Mix 3 Amerika'da Sunulabilir
Xiaomi Mi AirDots Youth Edition ile AirPods rakip oluyorXiaomi Mi AirDots Youth Edition ile AirPods rakip oluyor

PAYLAŞ