Her bütçeye uygun 7 kablosuz kulaklık - Haberler - indir.com

Her bütçeye uygun 7 kablosuz kulaklık

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-09 10:02:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Liste

Bugün kablosuz kulaklık denildiği zaman herkes şöyle bir düşünüyor. Çünkü gerçekten kablosuz kulaklıkların fiyatı çok yüksek. Ancak bütçe dostu olan ve kaliteli sonuçlar veren kablosuz kulaklıklar olduğunu da unutmamak lazım.

Dolanan, sağa sola takılan veya zarar görüp hemen yıpranan kablolu kulaklıklar yerine, kablo olmadan sizlere en iyi hizmeti veren kablosuz kulaklara sanıyorum kimse hayır demez. Bu nedenden dolayı pek çok kişi bu kulaklıklara para verirken verdiği paraya acımıyor. Ancak bazı insanlarda var ki önceliği farklı şeyler olduğu için o kadar parayı o kulaklığa vermek istemiyor. Bizde bugün haberimizde okurlarımız için hem ucuz hem de kaliteli kablosuz kulaklıkları sıraladık. Ucuzdan pahalıya doğru sıraladığımız bu kulaklıklara gelin birlikte göz atalım.

Samsung'un yeni kablosuz kulaklığının tanıtım görseli paylaşıldıSamsung'un yeni kablosuz kulaklığının tanıtım görseli paylaşıldı

1- QCY Q29 Kulaklık

Bu listede belki de en ucuz kulaklık olması ile tanıyacağınız Çin menşei olan Q29 Pro Kulaklık, tek şarjda 2,5 saat kesintisiz bir şekilde size hizmet veriyor. Taşıma kutusunu yanınızda bulundurduğunuz sürece 10 saate kadar giden bu kulak, Türkiye’de 160 TL’ye sahip olabileceğiniz bir kulaklık.

2- QYC T1 Pro Kulaklık

Hem fiyat hem de performans olarak değerlendirebileceğimiz QYC’ın T1 Pro kablosuz kulaklığı, Sony ve Samsung’un kulaklıklarına benzeyen bir tasarıma sahip. Taşıma kutusunda 1,5 saatte şarj olabilen bu kulaklık, sizlere tam 2,5 saatlik bir deneyim yaşatıyor. Ancak müzik konusunda fazlasıyla hassas bir okurumuz iseniz bu kulaklığın performansını çok fazla beğenmeyebilirsiniz. Genel anlamda ise size güzel bir müzik deneyimi yaşatacak olan bu kulaklığın fiyatı 200 TL civarı.

3- Plantronics BackBeat FIT 3100

Spor yapmayı seven indir.com okuru iseniz bu kulaklığı sizlere şiddetle tavsiye ediyoruz diyebiliriz. Çünkü üst kısmında ek uzantısı sayesinde spor esnasında bu kulaklık kulağınızdan düşmüyor. Tek bir şarj ile sizlere 5 saat hizmet sunan bu kulaklığın fiyatı ise 700 TL civarında.

4- Xiaomi Mi Airdots Pro Kulaklık

Bu listede yer alan kulaklıklar arasında belki de en büyüğü olan bu kulaklık, batarya olarak da en büyük bataryalı kablosuz kulaklık olarak karşımıza çıkıyor. Tek bir şarj ile size 10 saat hizmet verebilen bu kulaklık, 1 saatte şarj olabiliyor. Size oldukça güzel deneyim yaşayacak olan Xiaomi Mi Airdots Pro, sahip olduğu fiyat ise 799 TL.

5- Samsung Gear IconX

Gerçek anlamda kablosuz olarak piyasaya sürülen ilk kulaklıklar arasında yerini alan bu kulaklık, Apple’ın Airpods kulaklığından önce pazara girdi. Özellikle spor yapan kişiler için geliştirilen bu kulaklık, gürültü engelleme özelliğine sahip. 4 GB hafızaya sahip olan bu kulaklığın fiyatı ise 800 TL.

6- Sony WF 1000x

Gayet şık bir tasarıma sahip olan bu kulaklık, her ortamda oldukça rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Gürültü engelleme teknolojisine ayrıca sahip olan bu kulaklık, arka planda var olan sesleri yok ederek üstün ve temiz bir ses deneyimini kullanıcılarına yaşatıyor. Taşıma kutusuna koyduğunuz andan itibaren şarj olmaya başlayan bu kulaklığın fiyatı, bin 300 TL ile bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor.


Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, "Galaxy Buds" ile tanıştınız mı?
Kulaklık Girişinden Vazgeçemeyenler İçin 7 Akıllı Telefon ÖnerisiKulaklık Girişinden Vazgeçemeyenler İçin 7 Akıllı Telefon Önerisi
Kulaklık nasıl temizlenir?Kulaklık nasıl temizlenir?

PAYLAŞ