Hepsiexpress Cebinizdeki Market Şimdi CarrefourSA Kalitesiyle - Haberler - indir.com

Hepsiexpress Cebinizdeki Market Şimdi CarrefourSA Kalitesiyle

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-18 17:34:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bölgesinin lider e-ticaret platformu arasında olan Hepsiburada, Sabancı Holding ve Carrefour Grup ile taptığı iş birliği ile müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak yeni bir iş modeli için çalışmalara başladı.

Yenilikçi bir fikirle yeni bir iş projesine başlayan Hepsiburada, 20 senelik online alışveriş tecrübesini, alanında uzman bir çalışma prensibine sahip CarrefourSA’nın organize gıda perakendecilik deneyimi birleşerek uyun fiyatlı geniş ürün yelpazesini bir araya getiriyor. Şirketlerin iş birliğinden doğan yeni hizmetin adı ise “Hepsiexpress”. Tüketicinin A’dan Z’ye tüm market ihtiyaçlarını bulabileceği ve siparişlerinin kendilerine ulaşacağı zaman birimini tercih edebilecekleri “Hızlıexpress” alışveriş deneyimine yeni bir boyut kazandıracak.

FOXplay ve Hepsiburada'dan Bir İlkFOXplay ve Hepsiburada'dan Bir İlk

Dün projesinin tanıtımı için bir araya gelen şirketler bu hizmetin önemli noktalarını açıkladı. Türkiye’de bir ilk olan “Hızlıexpress” sayesinde artık kullanıcılar evleri için gereken günlük, haftalık ya da aylık market alışverişlerini CarrefourSA kalitesi ve güvencesiyle satın aldıktan sonra teslimatın gün içinde ne zaman yapılacağına da karar verebilecekler.

“Hepsiexpress” için özel olarak kurulan soğuk zincire uygun yüzlerce araçla oluşturulan dağıtım filosu, CarrefourSA’nın meyveden sebzeye, süt ürünlerinden et ürünlerine, ve kozmetik ürünlerine kadar CarrefourSA mağazalarında yer alan tüm ürünleri Hepsiburada müşterilerine en hızlı şekilde ulaştıracak. İlk aşamadan İstanbul’un belirli bölgelerinde kullanıma açılacak hizmetin 2020 yılından itibaren Türkiye geneline yayılması planlanıyor. “Hızlıexpress”in tüm operasyonları ve satış sonrası desteği E-ticaret platformunda Türkiye lideri Hepsiburada güvencesinde olacak.

“Türkiye’de süpermarket alışverişine boyut atlatıyoruz”

Dün ki lansmanda konuyla ilgili açıklama yapan Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ, “Hepsiburada”nın müşterilerinin beklentileri ve ihtiyaçlarına göre sürekli yenilenen bir platform olduğunun altını çizdi. Şirket olarak gerçekleştirdikleri yatırımlarla Türkiye’de online alışveriş sektöründe bir öncü haline gelmek istediklerini dile getiren Murat Emirdağ, “Hepsiburada” olarak amaçlarının müşterilerine aradıkları her şeyi evlerinin konforunda kolay ve hızlı bir şekilde satın alma deneyimi olmak olduğunu açıkladı. Fiziksel ve dijital dünyanın iç içe geçtiğini dile getiren Emirdağ, şirket olarak tüketici eğilimi ve alışkanlıklarını öngörerek CarrefourSA’nın süpermarket alışverişlerinde en güçlü olduğu yaş meyve sebze, kalite, ürün çeşitliliği gibi avantajlarını kendi online alışveriş tecrübeleriyle birleştirdiklerini dile getirdi.

Hepsiburada E-ticaret Zirvesi gerçekleşti

“Türkiye’ye kazandırdığımız bu yeni modelle süpermarket alışverişine boyut atlatıyoruz.” Açıklamasıyla sözlerine devam eden Emirdağ, “Hepsiexpress” üzerinden satın alınan tüm market ürünlerinin CarrefourSA mağazalarından tedarik edileceğini belirten Emirdağ sözlerini “Hepsiburada olarak müşterilerimize hızlı, kolay, pratik ve güvenilir bir alışveriş deneyimi sunma hedefimiz etrafında; inovatif yaklaşımımızla pazarın çıtasını yükseltmeye, yeni iş birlikleri ve yatırımlarla ilklere imza atmaya devam edeceğiz.” Açıklamasıyla noktaladı.

“Müşterilerin dijital platformlardaki alışkanlıklarını takip ediyoruz”

“CarrefourSA olarak güvenilir ve kaliteli ürünlerimizi en uygun fiyat politikasıyla marketlerimizden günde 500 bin kişiye ulaştırıyoruz. Dünya büyük bir hızla dijitalleşirken biz de bu sürece ayak uydurarak yeniliklere imza atıyoruz” diyerek sözlerine başlayan CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, şirket olarak yaklaşık 25 bin ürünü önce CarrefourSA online marketlere, sonra mobil uygulamalarına taşıdıklarının altını çizerek, şirket olarak müşterilerin dijital platformlardaki alışkanlıklarını takip ettiklerini belirtti. Müşterilerin ihtiyaçlarını farklı kanallardan giderme arayışında olduklarını gözlemlediklerini dile getiren Kartalloğlu, şirketin bu arayışa dahil olarak faklı platformlarda yer almaya başladığının altını çizdi “Hepsiexpress”in bu alanda bir ilke imza attığının da altını çizen Kartallıoğlu, “Artık bir Hepsiexpress müşterisi, market alışverişi yapmak istediğinde CarrefourSA güvencesi ve kalitesiyle yerli tohumlardan üretilmiş yaş sebze meyve ürünlerine, %100 yerli besi kırmızı etlere, yaklaşık 500 farklı Carrefour markalı ürünlere erişebilecek.” Açıklamasıyla sözlerini noktaladı.


Hepsiburada 1.000 Üniversite Öğrencisini İşe Aldı!Hepsiburada 1.000 Üniversite Öğrencisini İşe Aldı!
Hepsiburada.com'un Black Friday sonuçları belli olduHepsiburada.com'un Black Friday sonuçları belli oldu

PAYLAŞ