Henüz Tanıtılmayan Honor 8A Ön Siparişler Açıldı - Haberler - indir.com

Henüz Tanıtılmayan Honor 8A Ön Siparişler Açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 22:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Huawei’nin alt markası olarak konumlandırılan Honor cephesinden yeni modeller görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise henüz resmi olarak tanıtılmamış olan Honor 8A modelinin çevrimiçi mağazası için ön siparişleri aktif oldu. Bu sayede cihaza dair tüm teknik özellikler ve fiyat bilgisi de ortaya çıkmış oldu. Çin’in yükselen yıldız markası olan Huawei’nin alt markası olarak gördüğümüz Honor tarafında daha çok bütçe dostu modeller görüyoruz. Yine bu bütçe dostu uygun fiyatlı modellerden birisi olan Honor 8A ortaya çıktı. Cihaz henüz tanıtılmış olmazken, resmi olarak çevrimiçi mağazası olan Vmall’da listelendi ve yaşanan bu gelişme ile beraber cihaza dair tüm teknik özellikleri ve fiyatı görmüş oldu.

Çentikli Honor 8A Tüm Teknik Özellikleri

Uygun Fiyatlı Honor A8 Ortaya ÇıktıUygun Fiyatlı Honor A8 Ortaya Çıktı

Vmall online mağazadaki listelemeye göre Honor 8A’nın sunmuş olduğu özellikler ile bir fiyat performans ürünü olarak karşımıza çıktığını görüyoruz. Ekran gövde oranı da oldukça başarılı olan bu modelde 6.1 inç büyüklüğünde su damlası çentikli bir ekran karşımıza çıkıyor. TFT IPS LCD bir ekran paneline sahip olan bu model çözünürlük tarafında ise HD+ bir yapı ile karşımıza geliyor. Sekiz çekirdekli MediaTek Helio P35 işlemcisine sahip olan yeni Honor 8A cihazında 3 GB RAM kapasitesi görüyoruz. Çift SIM kart desteğine de sahip olan model kutu içerisinden Android 9.0 Pie işletim sistemi ile çıkıyor. Arayüz tarafında ise modelin EMUI 9.0 sürümüne sahip olduğunu belirtelim.

Huawei Honor 8X Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi Açıklandı

Modelin kamera tarafına gelecek olursak ise F1.8 diyafram değerine sahip 13 megapiksellik tek bir arka kamerayı görüyoruz. Ön yüzeyde ise F2.0 diyaframlı 8 megapiksellik bir kamera bulunuyor. Cihaz altın, siyah ve mavi renk seçenekleri ile piyasaya giriş yapacak ve vergiler harici olarak 610 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olacak.


Honor V20 Maserati Edition GeliyorHonor V20 Maserati Edition Geliyor
Delikli Honor View 20'nin En Net Basın GörseliDelikli Honor View 20'nin En Net Basın Görseli
Xiaomi Mi Play ve Honor Play karşılaştırmasıXiaomi Mi Play ve Honor Play karşılaştırması

PAYLAŞ