Henüz tanıtılmadan Windows 11 SE ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Henüz tanıtılmadan Windows 11 SE ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-17 13:15:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yeni paylaşılan ve ortaya çıkan bazı ekran görüntüleri Windows 11’in kurumsal kullanım için uygun olan tasarlanmış versiyon Windows 11 SE sürümünü ortaya çıkarıyor. Bildiğiniz üzere Microsoft’un yeni işletim sistemi olan Windows 11, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmış ve bazı ISO dosyaları da sızdırılmıştı. Henüz resmi olarak tanıtılmayan ancak kesinleşen Windows 11 için yeni önemli detaylar ortaya çıktı. ISO dosyasının sızdırılması ile beraber Windows 11 hakkında detaylar kesilmiş değil. Henüz Windows 11 yeni sızdırılmışken, şimdi ise Windows 11 SE karşımıza geliyor. Microsoft’un daha çok kurumsal Pazar için geliştirmiş olduğu kısıtlı bir işletim sistemi sürümü olarak gözüküyor.

Ekran görüntüleri ortaya çıkan Windows 11 SE sürümünün henüz yayın öncesi bir sürüm olduğunu belirtelim. Buna göre Windows 11 SE sürümü çıktığında bu sızıntıdan daha farklı özelliklere sahip olabilir.

Nvidia eski Windows sürümlerine desteğini kesiyor!Nvidia eski Windows sürümlerine desteğini kesiyor!

Windows 11 SE sürümü ortaya çıktı

Sigma adlı bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan ekran görüntüsü ve detaylara göre Windows 11 SE, standart Windows 11’de yer alan birçok ayarın ve özelliğin devre dışı olduğu, ancak çevrimiçi bir Microsoft hesabı ile giriş yapılabildiği işletim sistemi olacak. Çevrimiçi hesap ile giriş yaptıktan sonra tekrardan yerel hesaba geçiş yapabiliyorsunuz. Yine de birden çok kullanıcı işletim sisteminin bu sürümünde desteklenmiyor.

Windows 11 SE, kısıtlı bir işletim sistemi olacak ve Microsoft Mağaza’ya erişim, varsayılan olarak engellenmiş durumda. İşletim sisteminde Win32 uygulamalar sorunsuz bir şekilde çalışıyor olacak. Ancak widget’lar çalışmıyor ve görev çubuğundaki düğmelere bastığınız zaman ise herhangi bir işlev çalışmıyor. Henüz bu Windows 11 SE sürümünün sızıntılar kapsamında belli olduğunu ve daha detaylı özelliklerin ilerleyen günlerde ortaya çıkacağını belirtelim. Bakalım Windows 11 SE ne gibi özelliklere sahip olacak göreceğiz.  


Windows 11 sızdırıldı! İşte ilk detaylarWindows 11 sızdırıldı! İşte ilk detaylar
Windows 11 geçişleri ücretsiz olacak!Windows 11 geçişleri ücretsiz olacak!

PAYLAŞ