Hem uçan, hem kaçan motosiklet geliyor! - Haberler - indir.com

Hem uçan, hem kaçan motosiklet geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-21 13:00:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Fransız menşeili motor üreticisi Ludovic Lazareth, dört tekerleğinin içinde bulunan jet türbinleri sayesinde havalanabilen bir motosiklet videosunun prototipini yayınladı.

İşini eksik yapmayan, yaptığı projelerle oldukça ses getiren Ludovic Lazareth, kendi websitesinde yayınladığı yeni videoda 4 tekere sahip bir motosiklette, ortasında jet motoru bulunan ve tekerlerinin yana açıldığı, yatay konuma gelerek uçan bir araca dönüşen prototip geliştirmiş. Videoda prototip çok net gözükmese de bazı açılardan baktığımızda Lazareth'in Maserati motorunu kullanarak geliştirdiği 4 tekerlekli diğer motosikleti LM-847'ye benzediğini de söyleyebiliriz.

Lexus'un Uçan Kaykayı Hoverboard Nasıl Çalışıyor?Lexus'un Uçan Kaykayı Hoverboard Nasıl Çalışıyor?

La Moto Volante ismine sahip olan bu motosikletin her tekerinde güçlü birer jet türbini mevcut. Bu türbinler egzozları aşşağı çeviriyor. Böylece araç, tıpkı dört pervaneye sahip bir dron gibi dört noktadan eşit güç alarak havalanabiliyor.

Google Sürücüsüz Otomobil Prototipini Tanıttı!

Muhteşem tasarıma sahip

Lazareth'in motorları, üzerinde fren diski bulunan dönen tekerlere yerleştirmesi ise bir muhteşem. Aslında LM-847'ye baktığımız zaman zincirlerin arka açılır kolların dış kısmında geçtiğini görebilirsiniz. Motorun ağırlığı ise bu aracın ne kadar fantezi ne kadar gerçekçi olduğunu gösterecek.

Lazareth La Moto Volante isimli bu motoru sadece sanat için mi, yoksa gerçekten olacağını düşündüğü için mi yaptı bunun hakkında bilinen tek şey Ocak ayında resmi olarak tanıtılacağı.


İlgili uygulamalar
Rus Silah Devinin Yeni Oyuncağı: Uçan AraçRus Silah Devinin Yeni Oyuncağı: Uçan Araç
Uçan araba yolda!Uçan araba yolda!
2019'da Uçan Otomobil Geliyor!2019'da Uçan Otomobil Geliyor!

PAYLAŞ