Hem performans hem de fiyat açısından sizi üzmeyecek ekran kartları neler? - Haberler - indir.com

Hem performans hem de fiyat açısından sizi üzmeyecek ekran kartları neler?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-06 09:05:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Şimdi çok beğendiğiniz ve görselleri çok hoşunuza giden bir oyun oynamaya başladınız varsayalım. Böylesine görselliğin çok olduğu oyunda bütün macerayı görsel imkanları sonuna kadar kullanarak yaşamak istemez misiniz? Şayet bu sorununun cevabı evet ise görsel imkanlardan feragat edip grafik özelliklerini düşürmeniz gerekiyor ya da yeni bir ekran kartına sahip olmanız gerekiyor. Eğer cevabınız yeni bir ekran kartı almak ise bugün haberimizde sizler için bu ekran kartlarını sıralayacağım. Hem fiyatı uygun olup hem de size iyi kalitede cevap verebilecek ekran kartları neler hadi gelin beraber bakalım. 

1- GeForce GT 1030

İşte Intel İlk Ekran Kartıİşte Intel İlk Ekran Kartı

2 GB'lık kapasitesi ile belki Battlefield 1'i ultra grafiklerde oynatmaz bu ekran kartı. Fakat tam anlamı ile fiyat performans ürünü olan GeForce GT 1030, sizi atari gibi oyun oynamaktan kurtaracağı kesin. Fiyatı ise 500 Türk Lirası olan GeForce GT 1030, sizi fazlası ile mutlu etmeyi başaracaktır. 

2- GeForce GTX 1050

Orta seviyede oldukça rahat bir şekilde oyun oynamanıza imkan sağlayacak olan GeForce GTX 1050, 2 GB kapasitesi ile yüksek gereksinimli oyunlarda düşük enerji tüketimi sayesinde ısınma sorununu da çözmüş oluyor. 800 Türk Lirası ile bin Türk Lirası arasında fiyat skalası olan ekran kartının, oynamaya ara verdiğiniz oyunlarda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. 

3- GeForce GTX 1060

Listemizde yer alan ekran kartları arasında en pahalı ekran kartı olma özelliği taşıyan GeForce GTX 1060, kullanıcılarına sunduğu performans ile bu paranın hakkını verdiğini söyleyebilirim. 

4- Radeon RX 560

4 GB'lık bir kapasiteye sahip olan Radeon RX 560, diğer ekran kartlarına göre daha başarılı bir performans gösterdiğini söyleyebilirim. 850 Türk Lirası ile bin Türk Lirası arasında bir fiyat sıkalasına sahip olan ekran kartı, en yeni oyunlarda olmasa bile birçok oyunda yüksek performans gösteriyor. 

5- GeForce GTX 1050 Ti

Orta seviyeli oyun bilgisayarların birçoğunda mevcut olan GeForce GTX 1050 Ti, oyun anlamında sizlere ciddi performans artışı sağlayacak. Bin TL fiyata sahip olan bu ekran kartı fiyatına rağmen başarılı performans gösteriyor ve 4 GB kapasiteye sahip. 

 

 


Nvidia: Ekran kartı fiyatları yükselmeye devam edecekNvidia: Ekran kartı fiyatları yükselmeye devam edecek
Kripto Para Madencileri 2017'de Ne Kadar Ekran Kartı Satın Aldı?Kripto Para Madencileri 2017'de Ne Kadar Ekran Kartı Satın Aldı?
Nvidia'dan bitcoin üretimi için özel ekran kartı!Nvidia'dan bitcoin üretimi için özel ekran kartı!

PAYLAŞ