Hem İzleyip Hem Oynayabileceğiniz 5 oyun - Haberler - indir.com

Hem İzleyip Hem Oynayabileceğiniz 5 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-10 16:00:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Filmler gibi gerçek insanlarla çekilerek oyuncuların hikayenin gidişatına yön vermiş olduğu oyunlar her geçen gün daha da artmaya başladı. Bu oyunlara en güzel örnek Late Shift olarak verilir. Late Shift benzeri oyunlar ile oyun deneyiminizi geliştirmek için sizde yazımızda yer alan örneklerden faydalanabilirsiniz. 

Late Shift oyunu, pahalı arabaların yer aldığı bir garaj içerisinde gece vardiyasında çalışan üniversite öğrencisi Matt'in hikayesini konu alıyor. Oyunda, silahlı bir hırsız, planladığı bir soygun için pahalı bir araba çalmaya karar verdiğinde baş karakter kendini aksiyon dolu anlar içerisinde buluyor. Konusu oldukça basit olarak gözükse de oyunun en dikkat çeken özelliği, oyuncuları ahlaki sorguya davet ediyor olmasıdır. Hikayenin gidişatının tamamen oyuncular tarafından belirlendiği Late Shift oyuncular tarafından oldukça beğenildi. Gerek hikayesi gerek gerçekçi dünyası ile Late Shift'e benzer oyunlar için listemize göz atabilirsiniz. 

Hem izleyip hem oynayabileceğiniz Late Shift benzeri 5 oyun

Death Come True

Detroit: Become Human

MADE VR: Interactive Movie - 01. Run Away

Telling Lies

Five Dates

Death Come True

Windows, iOS, Android, PlayStation 4, Switch platformlarında oynanan Death Come True oyunu 2020 yılında sunuldu. Hareketleriniz ve hikayenin sonunu kendi seçimleriniz doğrultusunda belirlediğiniz Death Come True oyununun yaratıcısı Kazutaka Kodaka'dır. Başlangıç seviyesinde bir oyuncu olsanız da Death Come True oyununda kolaylıkla hareket edebilir ve oyunda film seyredermiş gibi vakit geçirebilirsiniz. Oyunda yer alan karakter, hikayeyi ileri seviyelere taşıyarak her sahnede farklı seçimler yaparken seçimlerinizi tamamlamayı size bırakıyor. 

Detroit: Become Human

Windows, PlayStation 4 platformlarında oynanmak üzere tasarlanan Detroit: Become Human, alışılmış bir oyundan daha çok etkileşimli bir film olarak sunuldu. Yapımcı kısmında David Cage’in yer aldığı başarılı projelerden Detroit: Become Human, robotların insanlar ile beraber yaşadığı ve insanlara yarar sağlamaya çalıştıkları bir gelecek içerisinde geçiyor. 3 ayrı karakterin canlandırıldığı bu heyecan verici oyun, oyuncularını ahlaki değerleri sorgulamaya itiyor. Oldukça çarpıcı bir macera deneyimi yaşayabilirsiniz. 

MADE VR: Interactive Movie - 01. Run Away!

Karakterlerin oyuncular tarafından yönetildiği bir diğer oyun ise MADE VR: Interactive Movie - 01. Run Away!. Burada kaçırılan ve karanlık bir bodrumda uyanan karakterin hikayesi konu alınıyor. Sanal Gerçeklik gözlüğü ile oyuncular için etkileyici bir alan sunan MADE VR: Interactive Movie - 01. Run Away!, kaçırıldığı bodrum katından umutsuz bir şekilde kaçmanın yollarını arıyor. 

Telling Lies

Windows, Mac, iOS, PlayStation 4, Xbox One, Switch platformları için 2019 yılında çıkan Telling Lies, farklı işlerde görev alan dört kişinin bir yalan sayesinde bir araya gelmesiyle başlar. Oyunda karakterler gerçek insanlar tarafından canlandırılıyor. Bir polis olarak şüphelileri sorguladığınız bu heyecan verici oyunda, karşınızdaki karakterler ile konuşmadıkları anda bile ipucu için yüzlerini izleyebilir ya da dudaklarını okuyabilirsiniz. 

Five Dates

Mac, Windows, PlayStation 4, Xbox One, Switch platformlarında heyecan verici bir deneyim yaşamak adına sunulan Five Dates oyununda sizi en yakın arkadaşı Callum’un yardımıyla, pandemi sırasında online flört dünyasını keşfeden yirmi yaşlarında Vinny yerine koyuyor. Oyunda Vinny karakteri olarak online arkadaşlık platformlarında çeşitli insanlarla iletişime giriyorsunuz. 





PAYLAŞ