Hem bilgisayarınızı hem de sizin için en iyi aksesuarlar - Haberler - indir.com

Hem bilgisayarınızı hem de sizin için en iyi aksesuarlar

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-19 16:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Uzun saatler bilgisayar başında vakit geçirenler için en iyi bilgisayar aksesuarlarına ve klavye, mouse, kulaklık gibi oyun aksesuarları önerilerini inceleyebilirsiniz. Bilgisayarınızı daha işlevsel ve kullanışlı hale getirmek için faydalanacağınız birbirinden farklı aksesuarlar arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. 

Günümüzde bilgisayarlar artık neredeyse olmazsa olmazlar haline geldi. İş yaşantısında, günlük yaşamda ve daha pek çok alanda en çok ihtiyaç duyurulan bilgisayarlar için pek çok aksesuar vardır. Bilgisayar kullanımını daha kolay ve eğlenceli hale getirmek için bu aksesuarlardan faydalanmak mümkündür. Listede yer alan klavye, mouse, kulaklık gibi standart bilgisayar aksesuarlarının yanı sıra oyu oynamaktan keyif alanlar için de oldukça faydalı olur. 

Razer Kablosuz Kulaklığı Hammerhead Kulaklığını RGB İle YenilediRazer Kablosuz Kulaklığı Hammerhead Kulaklığını RGB İle Yeniledi

Bilgisayarınız için alabileceğiniz en iyi aksesuar önerileri

Ugreen Type-C USB Çoklayıcı ve HDMI dönüştürücü

Eğer bir dizüstü bilgisayara sahipseniz, muhtemelen yetersiz miktarda USB portları ile zaman zaman zorlanabilirsiniz. Klavye, mouse, şarj aleti derken daha fazla USB porta ihtiyacınız olacaktır. Bu sorunun önüne geçmek için Ugreen Type-C USB Çoklayıcı ve HDMI dönüştürücü kullanabilirsiniz. Cihazın üzerindeki girişler, 3x USB 3.0, 1x 4K HDMI, 1x 100W PD şeklindedir. 

SteelSeries Rival 3 kablosuz oyuncu mouse

Oyun sırasında zaman zaman hızlı hareket etmek gerekir. Bunun içinde kablolu mouse, en zor anlarda işinizi daha da zorlaştırabilir. Oyun aksesuarları arasında işlevsel özelliklere sahip olan SteelSeries Rival 3 kablosuz oyuncu mouse ise hem SteelSeries kalitesi hem de sunduğu özelliklerle tercih edebileceğiniz en iyi oyuncu kablosuz mouse'ları arasında yer alır.

Logitech MK220 kablosuz klavye mouse set

Bir dizüstü bilgisayara sahipseniz veya masaüstü kablolardan kurtulmak isterseniz sizde tek bir ürünle bu sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Kablosuz klavye ve mouse'un bir arada bulunduğu Logitech MK220 kablosuz klavye mouse set, uzun süreli pil ömrü sayesinde günlük yaşantınızda dahi kolaylık sağlayabilir. 

Rampage AD-RC9 laptop soğutucu

Dizüstü bilgisayarınız varsa ve sık sık bilgisayarınızda oyun oynuyorsanız bir laptop soğutucusuna ihtiyacınız olacaktır. Oyunculara yönelik olarak tasarlanan bu bilgisayar aksesuarları ve donanımlar üreten Rampage'in bu ürünü ise şık tasarımı, RGB fanları, fazladan USB girişi ve gösterge ekranıyla en başarılı fiyat/performans laptop soğutucuları arasında yer alır. 

iDock L21 USB 3.0 Type-C Hub'lı alüminyum monitör yükseltici

Masa bilgisayar için küçük kalmış olabilir ya da etrafta bulunan kablolar başınızı derde sokabilir. Bu bağlamda ise iDock monitör yükseltici, monitörünüzü ideal konuma getirmenin yanı sıra USB 3.0 hub'ıyla sizi kablo sorunundan kurtarabilir ve bu sayede masanızda çok daha sade ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. 

 Corsair HS60 Pro oyuncu kulaklığı

Oyuncu aksesuarları önerileri arasında yer alan Corsair HS60 Pro, kaliteli bir oyuncu kulaklığıdır. Piyasanın en başarılı oyuncu kulaklıkları arasında yer alan Corsair HS60 Pro, fiyatına göre sunduğu özelliklerle oyuncu kulaklığı arayanlar için oldukça profesyonel bir kullanım sağlar. Oyun keyfinizi kusursuz bir şekilde yaşamak için Corsair HS60 Pro kulaklık kullanabilirsiniz. 

 

 




OPPO Enco Buds Kablosuz Kulaklık TanıtıldıOPPO Enco Buds Kablosuz Kulaklık Tanıtıldı
Samsung'un su altında müzik keyfi sunan kulaklığı: Galaxy Buds!Samsung'un su altında müzik keyfi sunan kulaklığı: Galaxy Buds!

PAYLAŞ