Hedefi 12'den Vuracağınız 5 Sniper Oyunu - Haberler - indir.com

Hedefi 12'den Vuracağınız 5 Sniper Oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-15 09:40:08
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Herkes aksiyon dolu film izlerken kendini başrolde oynayan kahramanın yerine koyarak ben olsam böyle yapardım dediğimiz zamanlar olmuştur. Peki siz plan yapmayı seven ve bu plan dahilinde ilerleyen bir keskin nişancı mı olmayı isterseniz yoksa düşmanlarını mermi yağmuruna tutan bir kahraman mı olmak istersiniz' Stratejiniz ne olursa olsun içinizdeki silahşoru ortaya çıkaracak geniş bir nişancı oyunu seçenekleri var.  Bugünkü haberimizde sizlere içinizdeki nişancı ruhu ortaya çıkaracak oyunları sıraladık.

1-  Deer Hunter 2017

Uzun soluklu bir oyun olan Deer Hunter, kendisini güncelleyerek oyundan hiçbir zaman sıkılmamanızı sağlıyor. Oyuna ilk geleneksel yollarla başlıyorsunuz ve su altında zıpkınla balık avlıyorsunuz. Daha sonra oyunda ilerledikçe gelişiyorsunuz ve kullandığınız av malzemeleri de değişiyor gelişiyor.

2-Dead Trigger 2: First Person Zombie Shooter Game

Size ilk etapta klasik zombi oyunu gibi gelse de aslında hem zorluk hem de kavranması açısından kolay olduğu için gayet başarılı bir aksiyon oyunları arasında. Düşmanlarınıza saldırmak otomatik olsa da oyunda kendinizi asıl ispatlayacağınız şey kullandığınız malzemelerin seviyesini artırmak.

3- Major Mayhem

Size eğlenceli bir aksiyon oyunu oynama şansı sunan Major Mayhem, Ninjaları, siyah giyimli adamları ve ara ara karşınıza çıkacak olan mumyaları yenmek için birbirinden farklı türde silahları toplamanız gerekiyor. Dört farklı oyun modu sayesinde oyundan hiç sıkılmadan oynayabiliyorsunuz.

4-Pixel Gun

Online savaş oyunu olan Pixel Gun, uzun ve çok sayıdaki menüsü ile yeni başlayan oyunculara biraz korkunç gelebilir.

5-Hitman Suikastçı

Şayet gerilim dolu bir nişan oyunu istiyorsanız Hitman Suikastçı tamda size göre. Uzun mesafeden keskin nişancı olarak oynadığınız bu oyunda, birden fazla mod dahil.





PAYLAŞ