Hearthstone'un Yeni Macerası Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Hearthstone'un Yeni Macerası Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-01 16:19:36
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

 

Hearthstone'un Yeni Macera Paketi Açıklandı
Son yıllarda ön plana çıkan ve fenomen haline gelen pek çok oyundan bir tanesi olan Heartstone sürekli oyun içinde kalma hissi uyandırıyor ve basit oynanabilirliği ile birlite eğlenceli zaman geçirmenize sebep oluyor. Heartstone, üreticisi Blizzard'a kazandırdığı gelir ve yüksek potansiyeli sayesinde sürekli güncelliğini koruyor. Görünen o ki bundan sonra da güncel tutulmaya devam edecek ve yeniliklerle birlikte oyun fanatiklerine hep taze bir oyun hissi verecek.

Blizzard, Hearthstone'un yeni macera paketini 29 Temmuz'da açıkladı. Paketi merakla bekleyen oyun tutkunlarına, ilk bölümün ücretsiz olarak oynanabileceği müjdesi verildi.
Oyunkolikler tarafından merakla beklenen Hearthstone'un yeni macera paketi, dün itibariyle açıklandı. Bugüne kadar konuya ilişkin olarak, birçok öngörülerde bulunuldu. Özellikle Asya odaklı forumlarda konuşulan kulis bilgilerinde bir sonraki kahramanın Murgi olacağı, çıkan söylentiler arasındaydı. Ön plana çıkan ve teyit edilen bilgi yeni maceranın Çin alfabesinde göre 3 heceden oluşacağıydı. Bu bilgi doğrultusunda ön plana çıkanlar Highmaul, Terrace of Endless Springs, Karazhan ve Ulduar'dı. Boss sayıları düşünülünce Ulduar ve Karazhan ön plana çıktı. Akabinde son eklenti paketi olan Whispers of the Old Gods ve Yogg-Saron'un gelişi odağın Ulduar üzerinde toplanmasına neden olmuştu.

Artık merak seviyesinin tavan yaptığı, yeni macerayı merakla bekleyenlerin sabırsızlıklarının dillendirilmeye başladığı zaman diliminde Blizzard, tüm bu söylentilere son vererek, Hearthstone'un yeni macera paketini 29 Temmuz'da oyunun meraklılarıyla paylaştı. Büyük bir seven kitlesine sahip olan Hearthstone oyununun yeni macerasının; One Night in Karazhan olduğu oyun severlere duyuruldu. Yeni maceranın kahramanının ise söylentilerde olduğu gibi Murgi değil de Medivh olacağı Hearthstone tutkunlarıyla paylaşıldı.

Hearthstone sevenlerinin beklediği paketin içerisinde olan ve hoşlarına gidecek bir diğer şey ise, oyuna yeni kartların eklenmiş olması. Bununla beraber verilen diğer bir güzel haber, ilk bölüm ücretsiz olarak oynanabilecek. Bu ilk bölümle beraber, Hearthstone sevenler kart koleksiyonuna 2 yeni kart ekleyebilecek. Blizzard'ın son yıllardaki en başarılı işlerinden biri olarak görülen Hearthstone oyununun yeni macera paketi, 12 Ağustos 2016 itibari ile kullanıcılara sunulacak.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ