Hearthstone Anka yılını karşılıyor - Haberler - indir.com

Hearthstone Anka yılını karşılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-18 20:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Yeni Hearthstone yılı, oyuna çıkış tarihinden itibaren eklenen ilk yeni sınıf olan iblis avcısının (Demo Hunter) gelişi ile başlıyor.

Şu anda özel ek içeriklerle birlikte ön siparişe açık olan ve yakında çıkacak Outland'in Külleri (Ashes of Outland™) genişleme paketi, Warcraft evreninin en ünlü mekânlarından birini gözler önüne sererken iblis güçleriyle donatılmış 135 yeni kartı da oyuna ekliyor.

Xbox Series X'in teknik özellikleri açıklandı!Xbox Series X'in teknik özellikleri açıklandı!

Hearthstone'da 7 Nisan tarihinde başlayacak olan Anka Yılı, Blizzard'ın popüler dijital kart oyununa değişiklikler getirecek. Alevlerin her yeri saracağı bu yeni dönem, oyunun çıkışından beri eklenen ilk yeni sınıf iblis avcısının Hearthstone'a gelişiyle başlayacak. Bütün oyuncular iblis avcısı sınıfı ve Illidan Stormrage kahramanına sahip olacak. Ayrıca özel oluşturulmuş 30 karta da ücretsiz bir şekilde sahip olma hakkına sahip olacaklar. 

 Blizzard Entertainment Başkanı J. Allen Brack oyun hakkında şu sözleri sarfetti:

Anka Yılı'na Hearthstone’un ilk yeni sınıfını ve Outland'in Külleri genişleme paketiyle merhaba diyeceğimiz için çok heyecanlıyız.

İblis avcısı Warcraft® evreninin sembolleşmiş sınıflarından ve Hearthstone için biçilmiş kaftan. Nisan ayında oyuna gelecek her şeye ve 2020 yılı için yaptığımız planlara göz attığımızda, bu yılın Hearthstone oyuncuları için harika geçeceğini görebiliyoruz

Karşınızda İblis Avcısı

Yüreklere korku veren İblis Avcısı, "İblis Avcısı Tanıtım Görevleri"ni tamamlayan bütün oyunculara ücretsiz bir şekilde verilecek. Bu görevlerde sembolleşmiş olan Warcraft kahramanı (ve ilk iblis avcısı) Illidan Stormrage'in köken hikâyesi anlatılacak.  Tüm   Hearthstone oyuncuları, 2 Nisan tarihinden itibaren bu görevlere atılabiliyor. Tanıtım bölümünü başarılı bir şekilde tamamlayan oyuncular, ayrıca 30 iblis avcısı kartına ve bu kartlarla oluşturulmuş bir iblis avcısı başlangıç destesine sahip olacak.

İblis avcısı ve yeni iblis avcısı sınıf kartları, 7 Nisan tarihinde yılın ilk genişleme paketi olan Outland'in Külleri'nin çıkışıyla beraber Hearthstone'a gelecek.

Outland'ın Külleri Genişleme Paketi

Outland'in Külleri, Hearthstone'u Kara Geçit'in ötesine taşıyarak 2007 tarihli World of Warcraft: The Burning Crusade'e de ev sahipliği yapmış, paramparça bir diyara götürecek. İlk İblis Avcısı olan Illidan Stormrage, kendisini Outland'ın Efendisi ilan etmiş durumda. Illidan, seçkin iblis avcılarının yanı sıra her türden köleden oluşan Illidari'lerle birlikte dehşet verici Paslı Lejyon'a karşı uygarlığın son umudu.

7 Nisan tarihinde çıkacak Outland'in Külleri, beraberinde gelecek 135 yeni kartla birlikte Hearthstone'un tanıdık mekaniklerine köklü değişiklikler getirmeyi hedefliyor. Oyuncular, 17 Mart'tan itibaren Outland'ın Külleri Mega Teklifi'nden yararlanabilecek. 

A

Anka Yılı Güncellemeleri

  • Dereceli Mod Yenilemesi: Dereceli sıralamalarına yeni yılda önemli iyileştirmeler geliyor. Yenilenmiş eşleştirme ve anlamlı ödüllerle dolu eğlenceli bir ilerleme sistemi de bunlar arasında.
  • Yeni ve Oyuna Dönen Oyunculara Özel Bir Deneyim: Hem başlangıç derecelerini tırmanan yeni oyuncular hem de uzun bir aranın ardından Hearthstone'a dönen oyuncular, kendi seçecekleri sınıf için ücretsiz bir rekabetçi deste elde edecek**. Ayrıca oyuncular, yepyeni tek kişilik görevlerle oyuna yeniden aşina olma şansı yakalayacak.
  • Savaş Meydanları Güncellemeleri: Hearthstone: Savaş Meydanları, Outland'in Külleri öncesinde eklenecek Illidan kahramanıyla birlikte gelişimini Anka Yılı'nda da sürdürecek.
  • . . . Ve Çok Daha Fazlası! Anka Yılı'nda sizleri bekleyenler bunlarla da kalmıyor. Şeref Salonu'na eklenecek yeni kartlar ve rahip sınıfı için önemli güncellemelerin yanı sıra oyun içi etkinlikler, ücretsiz tek kişilik maceralar ve çok daha fazlası sizi bekliyor!




PAYLAŞ