Heartbeat Health 8.2 milyon dolarlık yatırım aldı - Haberler - indir.com

Heartbeat Health 8.2 milyon dolarlık yatırım aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-13 20:01:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Kalp sağlığına ve kalp hasatlarına odaklanan Heartbeat Health 8.2 milyon dolarlık bir yatırım aldı.

Sağlık teknolojilerine odaklanan “Element Science”ın 145.6 milyon dolarlık önemli bir yatırım almasının ardından Heartbeat Health’de yeni bir yatırım aldığını açıkladı.

Google'ın 1.93 milyar dolar yatırım yapacağı habercilik projelerinde Türkiye'de var!Google'ın 1.93 milyar dolar yatırım yapacağı habercilik projelerinde Türkiye'de var!

Kalp hastalarına ve kalp sağlının iyileştirmesine odaklanan Heartbeat Health'in açıklamış olduğu bilgilere göre, girişim A serisi yatırım turunda 8,2 milyon dolar yatırım almayı başardı. Söz konusu 8.2 milyon dolarlık yatırım turu ise 406 Ventures ve Optum Ventures liderliğinde gerçekleşti. Heartbeat Health'in yatırımcılarından olan Kindred Ventures, Lerer Hippeau, Designer Fund ve Max Ventures da 8,2 milyon dolarlık yatırım turunda girişime destek verdi. Söz konusu yatırımla birlikte .406 Ventures partneri Payal Divakaran'ın Heartbeat Health yönetim kuruluna katıldı.

Kalp sağlığının dünya çapında nüfusun büyük bir bölümü için önemli bir konu olduğunu vurgulayan Heartbeat Health kurucu ortağı ve CEO'su Dr. Jeffrey Wessler, kalp sağlığı için geliştirilen koruyucu sağlığı için sürekli bakım yönetimlerinin teknolojiyle daha iyi desteklenebileceğini dile getirdi. Bugüne dek  10 bini aşkın hasta ile çalışan ve hastalarına sanal bir kardiyovasküler bakım yönetimi çözümü sunan Heartbeat Health şuan için sadece Amerika'da hizmet verse de, aldığı bu yatırımla büyümesi bekleniyor.


Grab'e 856 Milyon Dolarlık YatırımGrab'e 856 Milyon Dolarlık Yatırım
Yapay zeka işlemcilerine yoğunlaşan Hailo, 60 milyon dolarlık yatırım aldıYapay zeka işlemcilerine yoğunlaşan Hailo, 60 milyon dolarlık yatırım aldı

PAYLAŞ