HDM Global'den Yeni Bir Nokia Başarısı Daha Geldi - Haberler - indir.com

HDM Global'den Yeni Bir Nokia Başarısı Daha Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-07 16:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Nokia’nın üretici marka ismi olan HDM Global, geçtiğimiz hafta ile beraber ikinci yaşını kutladı. Kullanıcıların belki de fazla duymadığı şirket 2017 yılından beri Nokia üretimini üstlenmiş durumda. Akıllı telefon üreticileri arasında iyi yükseliş yapan isimlerden olan HDM Global büyümesini sürdürüyor. Nokia markası Avrupa’da şuan için ilk 5’e girerken özellikle yeni amiral gemisi olan Nokia 8.1 etkinliği ile beraber şirketin sahip olduğu başarılar açıklandı. İlk Nokia modeli olan Nokia 6 cihazını Ocak 2017 ile beraber piyasaya süren HDM Global şirketin 70 milyonun üzerinde bir cihaz satışı gerçekleştirdiğini iddia ediyor. Daha önceden tanınan Nokia markasının 35 yaş üstü kullanıcılar tarafından 56 milyon adet Nokia satışı gerçekleştirildiği ifade ediliyor. Ayrıca Nokia 6.1’in ise şuan için en çok satan Nokia modeli olduğu da dile getiriliyor.

Nokia 8.1 tanıtıldı

Nokia 9 Öncesi Nokia 8.1 Tanıtım Tarihi Belli OlduNokia 9 Öncesi Nokia 8.1 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

HDM Global ile artan Nokia başarısı

Şirketin diğer yandan Nokia 7 Plus ve Nokia 3.1 olarak farklı ve popüler cihazları da bulunuyor. Bu modellerinde oldukça yaygın olduğu dile getirilirken HMD Global’ın orta segment pazarında da iyi bir başarı yakaladığı ifade ediliyor. Ancak marka daha çok üst segmetteki büyümesini sürdürürken bu noktada önümüzdeki yıl ile beraber Nokia 9’un gelmesi bekleniyor. Henüz bir süre önce Nokia 8.1 cihazını pazara süren HMD Global şirketi bu noktada benzer bir tasarım dilini cihazında kullanmıştı. Üç farklı renk seçeneği ile çıkan cihaz oldukça ince çerevelere sahip olarak gelmişti.

Parmak izi sensörünün arka yüzeye konumlandırılmış olduğu Nokia 8.1 modeli metal ve cam bir tasarım ile beraber gelmişti. 3500 mAh’lik bir bataryaya sahip olan bu cihazda ayrıca 12 + 13 megapiksellik Zeiss marka çift kamera lensi yer alıyordu. Bakalım HDM Global amiral gemisi tarafındaki bu başarısını sürdürecek mi göreceğiz.


5 Kameralı Nokia 9 Kılıfları Ortaya Çıktı5 Kameralı Nokia 9 Kılıfları Ortaya Çıktı
Yenilenmiş Nokia 7.1 Avrupa'ya SunuluyorYenilenmiş Nokia 7.1 Avrupa'ya Sunuluyor
Nokia 8.1 tanıtıldıNokia 8.1 tanıtıldı

PAYLAŞ