HBAR kripto parası ile Google yeni bir ortaklığa imza attı! - Haberler - indir.com

HBAR kripto parası ile Google yeni bir ortaklığa imza attı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-13 18:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Kripto para piyasasında hareketli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Verilerin güvenli transferi ve blok zinciri projeleri için geliştirilmiş olan HBAR kripto parası Google ile yapılan ortak anlaşma sonucunda borsalarında yüzde 150 civarında bir yükseliş yaşadı. Kripto para dünyası son dönemde o kadar popüler olmazken, bu paraların arkasında yer alan blok zincir projeleri oldukça önem arz ediyor. Teknoloji devlerinin de dikkatini çeken bu projeler piyasada daha hızlı şekilde ilerleyebiliyorlar. İlk olarak geçtiğimiz yıl Chainlink projesi olarak Google tarafından desteklenmiş ve daha sonra ise LINK kripto parası yıl geneli olarak 2000 gibi bir geri dönüş yaşamıştı. Şimdi ise HBAR kripto parasının patlama yaptığını görüyoruz.

HBAR kripto parası nedir?

Twitter kullanıcıları kripto para birimlerine teşvik edecekTwitter kullanıcıları kripto para birimlerine teşvik edecek

Hedera Hashgraph girişimi olan ve verilerin güvenli şekilde aktarılmasına olanak sağlayan bir blok zincir teknolojisi geliştirildi. Girişim bu zaman kadar 120 milyon dolardan fazla yatırım almayı başardı. HBAR olarak önlemli borsalarda yer alan Hashgraph girişimi son olarak Google ile bir ortaklık yaptıklarını duyurmuştu. HBAR girişimi muhasebe ağlarının büyük şirketlerin hizmeti için kullanılabilmesi noktasında Google Cloud platformunu kullanacağını duyurdu. Saniyede milyarlarca işlem yapabilen Google Cloud sunucuları bu noktada HBAR projesinin de hızlanmasını sağlayacak.

Google diğer yandan Hedera ağının dengeli bir şekilde ilerlemesi noktasında kontrol eden Hedera konseyine de üye oldu. Üye kapsamında ise Google HBAR noktası çalıştıracak ve ağ verilerini analizlerinin dahil edilmesine yardımcı olacak. Google ile beraber yüzde 150 piyasa değeri artan HBAR, bakalım ne gibi gelişmelere sahne alacak göreceğiz.  


Konya, kripto parasını üretiyor!Konya, kripto parasını üretiyor!
Kripto para kazançlarına vergi geliyor!Kripto para kazançlarına vergi geliyor!

PAYLAŞ