Hayatta kalanın kazanacağı PUBG Vostok modu nasıl bir sisteme sahip? - Haberler - indir.com

Hayatta kalanın kazanacağı PUBG Vostok modu nasıl bir sisteme sahip?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-14 18:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

PUBG için hazırlanan Vostok isimli yeni oyun modu hakkında çeşitli bilgiler elde edildi. Yeni oyun modunun turnuva tabanlı bir strateji sistemi üzerine kurulu olduğu söylendi. Oyuncular, bu sistemde yer alan savaş alanlarında eşya satın alabilecek. 

Para ve arena sikkesi gibi alışveriş araçlarının yer aldığı Vostok'ta oyunculara yalnızca 3 adet yaşam hakkı verilecek. Mevzilenme alanlarına ev sahipliği yapan bu oyun seçeneğinde yalnızca 1 kişi hayatta kalabilecek.

Ağustos ayında en çok indirilen PlayStation oyunlarıAğustos ayında en çok indirilen PlayStation oyunları

PUBG Vostok modu nasıl bir sisteme sahip?

Aynı anda birden fazla arenanın yer alacağı Vostok, Dota Auto Chess ya da Teamfight Tactics gibi oyunlarda tecrübeli olan kişilere pek yabancı gelmeyecek. Bire bir karşılaşmaların damga vuracağı bu oyun modunda kendi takımınızı oluşturmak yerine, kazandığınız paralar sayesinde, savaşmaya daha gelişmiş ekipmanlar satın alarak devam edeceksiniz.

Hayatta kalmayı başaranlar, paranın yanı sıra, çeşitli ödüller kazanacak. Kısaca her tur bir önceki turdan daha zor olacak ve son kertede en iyilerin savaşına tanıklık edilecek. Counter-Strike: Global Offensive’de olduğu gibi Vostok da size yaşadığınız her tur daha çok avantaj sağlayacak.

Aşağıda yer alan videoda bu oyun moduna ilişkin bütün detaylar bulunuyor. Oyunun 8.3 yamasında bu mod ile alakalı olarak herhangi bir bilgiye rastlanmadı. Vostok’un ne zaman oyuncular ile buluşturulacağı henüz belli değil.

 


İlgili uygulamalar

PUBG Leaked Mode: “Vostok”


PAYLAŞ