Hayatımızı Kolaylaştıracak 6 Uygulama - Haberler - indir.com

Hayatımızı Kolaylaştıracak 6 Uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-31 23:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Akıllı cihazlara sadece iletişim kurmaktan ziyade çok daha farlı görevlerin atandığı bir süreç içerisindeyiz. Teknolojik gelişmeler akıllı cihazları çok daha fonksiyonel hale getirmek amacıyla çeşitli uygulamaların ortaya  çıkmasına sebep olacak seviyeye geldi. Günlük hayatın yoğunluğuna yardımcı olacak çeşitli aplikasyonlar ile akıllı cihazlarınızı kendi hayat tarzınıza göre çok daha kullanışlı hale getirebilirsiniz. Haberimizin devamında bı tarz hayat kurtaran uygulamalardan söz edeceğiz. 

- Mint

The Sims 4 Bundle Pack 7 Sistem GereksinimleriThe Sims 4 Bundle Pack 7 Sistem Gereksinimleri

Finansal uygulamalar kategorisinde yer alan Mint mobil uygulaması birden fazla banka ile çalışan ve her birinin aplikasyonu ile akıllı cihazlarını dolduran kullanıcılara kolaylık sağlamak amacıyla geliştirildi. Tüm banka hesaplarını, kredi kartı bilgilerini ve hareket işlemlerini tek bir adreste toplamaya yarayan Mint mobil uygulaması kullandığınız tüm finansal uygulamaları ve finansal alanda yaptığınız tüm işlemleri tek bir adres üzerinden görüntülemeye imkan tanıyor. Bunların yanı sıra aynı zamanda Mint üzerinden gelir gider işlemlerinizi de kolaylıkla takip edebilirsiniz.

- Epicurious

Epicurious yemek yapmayı seven kullanıcılar için muhteşem bir uygulama olarak görülüyor. Çünkü Apicurious uygulaması üzerinden birçok yemek tarifine ulaşabilir ve deneme yapabilirsiniz. Uygulamanın en çok dikkat çeken ve beğenilen özelliklerinden biri ise, evinizde bulunan malzemelere göre size özel yemek tarifleri sunuyor olmasıdır. Şüphesiz ki bu özelliği ile diğer yemek tarifi uygulamalarından ayrılıyor. 

- Evernote

Evernote genellikle yoğun iş hayatınıza sahip olan kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla geliştirilmiş bir uygulamadır. Akıllı cihazınızı iş hayatınızda çok daha aktif bir şekilde kullanmak isterseniz Evernote uygulamasını indirebilirsiniz. Çünkü bu uygulama sayesinde iş notlarınızı bulutta saklayarak, akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlardan erişim imkanı elde edebilirsiniz. Bununla beraber aynı zamanda notlarınıza ses, video ya da görüntü ekleyerek uygulamayı akıllı cihazınızın takvimi ile de senkronize edebilirsiniz. Böylelikle iş takibini siz değil sizin yerinize Evernote uygulaması yapmış olacak. 

- Last Pass

Son zamanlarda sosyal medyaların gelişmesi ve buna benzer hesap açmamızı gerektiren uygulamaların yoğunlaşması ile beraber şifre unutma sorunu da herkes tarafından yaşanır bir hale geldi. Bu durumlarda kurtarıcınız olması adına geliştirilen Last Past uygulaması size yardımcı olacak. "Hatırlamanız gereken tek şifre" sloganı ile hayatımıza giren Last Pass mobil uygulaması mevcut şifrelerini tek bir adreste güven ile saklayarak unutma sorununu ortadan kaldırıyor. 

- Bundle

Türk girişimciler tarafından geliştirilen Bundle mobil uygulaması gündemden uzak kalmak istemeyen kullanıcılar tarafından oldukça talep edilen haber akışı saplayan bir uygulamadır. Son dakika haberleri, sıcak gelişmeler ve haber niteliğindeki içerikleri tek bir adres üzerinden sunarak kullanıcıları gündemde tutan Bundle mobil uygulaması üzerinden ilgi alanlarınıza göre seçim yaparak bildirim özelliğinden de faydalanabilirsiniz. Bir çok sitede gezinmek yerine Bundle ile tüm haber sitelerini aynı adres üzerinden değerlendirebilirsiniz. 

-  Storytel

Kitap okumaya vakit bulamayan kullanıcıların en çok ihtiyacı olan sesli kitap okuma özelliğine sahip olan Storytel mobil uygulaması ile birbirinden farklı kitapları sesli olarak dinleyeceksiniz. Üstelik sesli kitap okuma hizmetinden çevrimdışı olduğunuz taktirde bile faydalanabilirsiniz. Cihazınıza indirdiğiniz tüm kitapları Storytel ile okumanın keyfini çıkarın. 

 


The Sıms 4 Bundle  Pack 1 sistem gereksinimleriThe Sıms 4 Bundle Pack 1 sistem gereksinimleri
Humble Bundle’dan bir ücretsiz oyun dahaHumble Bundle’dan bir ücretsiz oyun daha
Oyun severlere müjde! NVIDIA’dan yeni oyun bundle kampanyasıOyun severlere müjde! NVIDIA’dan yeni oyun bundle kampanyası

PAYLAŞ