Have An Idea-Bi' Fikrin Olsun Etkinliği 28 Şubat Tarihinde Başlıyor - Haberler - indir.com

Have An Idea-Bi' Fikrin Olsun Etkinliği 28 Şubat Tarihinde Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-15 09:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Etkinlik

Have An Idea-Bi' Fikrin Olsun etkinliğinin ana hedefi, belirlenen problem bağlamı içerisinde çeşitli problemlerin tespiti ve çözümü için üniversite öğrencilerini bir araya getirmek; yan hedefleri, öğrencilerde zaman yönetimi, yaratıcı düşünme ve tasarım işe bakış açısı kazanma konularında farkındalık yaratmak olan, kişisel gelişime yönelik yarışma, eğitim ve sempozyumları barındıran 2 günlük bir etkinliktir. Bu etkinlik 28 Şubat tarihinde başlayacak ve 1 Mart tarihine kadar devam edecek.

Have An Idea-Bi' Fikrin Olsun Etkinliği 28 Şubat Tarihinde Başlıyor

Adından da anlaşılan bu etkinliğin ana teması "Fikir"dir. Bu bağlamda, etkinliğin ilk günü yapılacak olan etkinlikler içerisinde fikir odaklı konuşma ve sempozyumlara yer verilecek. Etkinliğin ikinci günü yine aynı tema üzerinden verilecek eğitim ve düzenlenecek olan Ideathon ile öğrencilere öğrendiklerini uygulama ve Ideathon sırasında mentorlardan destek alma fırsatı sunulacak. Bu etkinliğin temeli Ideathon olup, serinin ilk etkinliğidir. Serinin devam etkinlikleri Hackathon-Designathon ve Creaton olarak planlandı. 

Microsoft'un Etkinlikte Duyurduğu 5 Önemli MaddeMicrosoft'un Etkinlikte Duyurduğu 5 Önemli Madde

Bu etkinlik serinin ilk olması nedeniyle sıkıcı teknik konulardan ve firma tanıtım konuşmalarından sıyrılmış, olabildiğince sempatik ve basit olarak tasarlanmış. Etkinlik Dokuz Eylül Üniversitesi'nde eğitim gören herkese açıktır. Etkinlik ilk günü kayıt yaptırmaya gerek yok. Fakat ikinci gün yapılacak olan Ideathon için ise bifikrinolsun.com adresinde bulunan kaydol butonlarından kayıt yaptırmak gerekiyor. Peki bu etkinliğe katılan katılımcılar neler bulacak?

Kayıt yerine ulaşmak için buraya tıklayın.

  • Kendini fikir geliştirme ve problem çözme konusunda ilerleme fırsatı
  • Bol bol eğlence
  • Birçok sektörden uzman kişiler ile tanışma ve ağını genişletme fırsatı
  • Geliştirmek istediği projeler için ilham
  • Küçüklü büyüklü ödül ve hediyeler

 


Google etkinliğinde tanıtılanlarGoogle etkinliğinde tanıtılanlar
Bu zamana kadar ki en büyük GDG DevFest Istanbul Etkinliği başlıyorBu zamana kadar ki en büyük GDG DevFest Istanbul Etkinliği başlıyor
Fortnite Cadılar Bayramı Etkinliği GeliyorFortnite Cadılar Bayramı Etkinliği Geliyor

PAYLAŞ