Havayı Koklayan Adam'ın iOS Uygulaması Çıktı - Haberler - indir.com

Havayı Koklayan Adam'ın iOS Uygulaması Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

CNN Türk kanalında uzun bir zamandır hava durumu sunuculuğu yapan ve Havayı Koklayan Adam lakabı ile tanınan Bünyamin Sürmeli'nin resmi hava durumu tahminleri uygulaması iPhone kullanıcıları için Appstore'da yayınlandı.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz uygulamayı ilk açtığınızda karşınıza çıkan 5 ekran üzerindeki bilgilendirici ipucu bilgilerini okuduktan sonra ulaşabileceğiniz ana ekran üzerinde o anki konumunuza göre bulunduğunuz şehirdeki hava durumu tahminini anında görebiliyorsunuz. Ayrıca uygulama üzerinde yine bulunduğunuz konuma ait en yüksek ve en düşük sıcaklık, nem oranı, rüzgar hızı ve rüzgar yönü gibi bilgileri de liste halinde görebileceksiniz. Hava durumu tahminlerini ilk 2 gün için saat ve sonraki bir hafta için gün bazında öğrenebilmenizi sağlayan ''Havayı Koklayan Adam'' uygulaması ayrıca hava durumu bilgisine göre arka plandaki görseli de otomatik olarak değiştirmektedir.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra takip etmek istediğiniz şehir, kayak merkezi veya sahil bölgesindeki hava durumu tahminlerini de öğrenebilmenizi sağlayan uygulama üzerinden sadece tek bir tıklama ile uygulamaya eklediğiniz konumlarında hava durumu tahminlerini aynı ekran üzerinde görebiliyorsunuz. Ayrıca uygulama üzerinden Bünyamin Sürmeli'nin hazırladığı videoları izleyebilir ve yorumlarınızı da yazabilirsiniz.

Android versiyonunun 2 ay gibi kısa bir süre içerisinde yayınlanacağını öğrendiğimiz ''Havayı Koklayan Adam'' uygulamasını hemen ücretsiz olarak iPhone telefonunuza aşağıdaki bağlantıya tıklayarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ