Havalimanı Simülasyon Oyunu The Terminal 2 (Video) - Haberler - indir.com

Havalimanı Simülasyon Oyunu The Terminal 2 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil simülasyon oyunlarını seven oyuncular için tavsiye edeceğimiz The Terminal 2, varlık yönetimine dayalı ve oldukça eğlenceli bir havalimanı simülasyon oyunudur.

Genel olarak Tycoon adı verilen türdeki oyunların tarzında geliştirilmiş olan The Terminal 2'de 300 bin dolarlık başlangıç bütçenizi kullanarak sıfırdan kendinize ait ve dünyanın en iyi havalimanını inşa etmeye çalışacaksınız.

Oyun içerisinde yeni uçaklar satın alabilir, havalimanına hangarlar ve yeni pistler inşa edebilir, yer servisleri oluşturarak gelen yolculara hizmet ederek para kazanabilirsiniz. Hiç bir ayrıntıyı atlamadan havalimanını büyütmeniz gereken oyunda ayrıca uçuşlara ve oyun içerisinde gelişiminize engel teşkil edecek olan kuşlar, olası yangınlar, çöken pistler ve sis gibi pek çok tehlike ile de mücadele etmelisiniz.

9 farklı uçak türünün bulunduğunu oyunu Android cihazınızda ya da iPhone ve iPad'lerinizde oynamak için aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




The Terminal 2 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ