Havai Fişek Patlatma Oyunu: Sky Blaze (Video) - Haberler - indir.com

Havai Fişek Patlatma Oyunu: Sky Blaze (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Windows Phone sistemine sahip akıllı telefon kullanıcıları için hazırlanmış olan Sky Blaze, son derece eğlenceli ve bir o kadar da zorlu bir mobil beceri oyunudur.

Fruit Ninja'daki gibi meyveler yerine havai fişekleri patlatmanız gereken oyunda, ekran üzerine fırlatılan havai fişekleri yok etmeniz ve oynadığınız bölümde başarı elde ederek yeni bölümlerin kilidini açmanız gerekiyor.

Kolay oyun kontrollerinin yer aldığı yapımda havai fişekleri cihazınızın dokunmatik ekranından faydalanarak yapacağınız parmak hareketleriyle patlatabilirsiniz.

Sky Blaze

4 farklı renkte bulabileceğiniz havai fişeklerden yeşil olanları patlatarak puan alabilir, mavi renktekileri patlatarak kombolar yapabilir, sarı renklileri patlatarak oyun içerisinde bulunan küçük oyunları oynayabilirsiniz. Kırmızı renkli havai fişeklere ise kesinlikle dokunmamanız gerekiyor ki bunları patlatırsanız oyun sonlanır.

Kaliteli grafikleri ve eğlenceli oyun içi sesleriyle dikkatimizi çeken Sky Blaze oyununu aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Windows Phone cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir ve geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Sky Blaze Tanıtım Videosu


PAYLAŞ